payoff_small.jpg
Deel deze pagina via

Heftruckchauffeur

Voor een opdrachtgever in Schijndel zijn wij op zoek naar een heftruckchauffeur!
  • Standplaats Schijndel
  • Dienstverband Detacheren
  • Aantal uren 40

Over de functie

Functie- inhoud; - Lossen en laden van vrachtwagens aan de hand van vrachtbrieven; - Laden en lossen van lorries ten behoeve impregneren; - Transporteren van materiaal; - Wisselen van impregneerketels en fixeerkamer; - Opruimen werkterrein c.q. eigen werkplek; - Doen van klein onderhoud aan vorkheftruck; - Assisteren terreinchef bij in- en uitgangscontrole; - In acht nemen van de veiligheidsvoorschriften; - Incidenteel alle voorkomende werkzaamheden op alle plaatsen in het bedrijf Bezwarende werkomstandigheden: - Buiten werken ook tijdens kou en regen; - Af en toe werken onder tijdsdruk; - Af en toe verrichten van vuil werk. Je bent verantwoordelijk voor; -Het op de juiste wijze laden, lossen en stapelen van hout en andere materialen; - In- en uitgangscontrole kwaliteit en kwantiteit materiaal; - De tijdige aan- en afvoer materiaal op verschillende plaatsen; - Klein onderhoud en tijdig aangeven overig onderhoud vorkheftruck; - Orde en netheid op het terrein. - Zelfstandig laden en lossen van vrachtwagens onder supervisie van terreinchef.

Eisen

Bekwaamheidseisen: Niveau: LBO-niveau. Benodigde vakopleiding : Certificaat heftruckchauffeur. Ervaring; Niet noodzakelijk. Algemeen; zelfstandig, onder werkdruk kunnen werken, positieve uitstraling, aanpakker, accuraat en snelheid en bereid om in tweeploegen te werken.

Wat wij bieden

Wij bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de vigerende CAO binnen de Industrie. Daarnaast een kans op contractovername bij de klant. Ben jij geïnteresseerd in deze functie, aarzel dan niet en solliciteer direct! Mocht je eventueel nog vragen hierover hebben kunt u bellen met onze Recruiter Albana Krasniqi (0413 87 00 00)

Contactgegevens vestiging

  • Vestiging HOBIJ Veghel
  • Adres Heilig Hartplein 1
  • Plaats Veghel
  • Telefoon +31 (0)413 870000

Contactpersoon HOBIJ

Heb je vragen over deze vacature? Dat kan altijd. Gebruik onderstaande gegevens om contact op te nemen met degene die deze vacature beheert.