payoff_small.jpg
Deel deze pagina via

Lasser (fulltime)

Heb jij ervaring met aluminium lassen en ben je op zoek naar een baan waarin je de mogelijkheid hebt jezelf verder te ontwikkelen?
  • Standplaats MILL
  • Dienstverband Detacheren
  • Aantal uren 40

Over de functie

Ter uitbreiding van ons productieteam zijn we op zoek naar een lasser die ervaring heeft met aluminiumlassen (TIG). In onze aluminiumfabriek worden allerlei soorten koelproducten geproduceerd. Als lasser binnen deze afdeling houd je je bezig met fijner laswerk (pre-assemblage). In opdracht las je verschillende onderdelen aan de koelers, zoals beugels, strips en ophangsteunen. Wil jij jezelf verder ontwikkelen? Afhankelijk van jouw functioneren en wat je zelf wilt, bestaat een mogelijkheid door te stromen naar onze revisieafdeling. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het reproduceren, assembleren en lassen van de te reviseren koelproducten. Als lasser op deze afdeling opereer je in een klein team zelfstandig binnen de organisatie en ziet geen dag er hetzelfde uit.

Eisen

Wat vragen wij? - Je hebt ervaring met aluminiumlassen, een diploma TIG is een pré; - Ervaring met staallassen (MIG/MAG) is een pré; - Je beschikt over technische kennis en bent inventief; - Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en kunt zelfstandig werken; - Je bent flexibel inzetbaar en stressbestendig; - Je beheerst de Nederlandse taal en bent in staat technische verwijzingen in het Engels te lezen.

Wat wij bieden

Wat bieden zij? Een uitgebreid pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris, 27 vakantiedagen en 13 roostervrije dagen en een interessante winstdelingsregeling. Over de klant Het is sinds 1927 een toonaangevende fabrikant en leverancier van koelproducten voor de automotive, trein, marine en industriesector. Zij staan van oudsher bekend om de productie van radiateuren, maar zijn uitgegroeid tot een leverancier van een compleet assortiment motorkoeling- en airconditioning onderdelen. Sollicitatie Voor inlichtingen kun je contact opnemen met Rens van de Beeten, tel. 06 147 683 96. Mocht je geïnteresseerd zijn in deze functie, dan ontvangen wij graag jouw cv en motivatie. Deze kun je versturen naar rvandebeeten@hobij.nl

Contactgegevens vestiging

  • Vestiging HOBIJ Veghel
  • Adres Heilig Hartplein 1
  • Plaats Veghel
  • Telefoon +31 (0)413 870000

Contactpersoon HOBIJ

Heb je vragen over deze vacature? Dat kan altijd. Gebruik onderstaande gegevens om contact op te nemen met degene die deze vacature beheert.