payoff_small.jpg
Deel deze pagina via

Reachtruckchauffeur

Wij zijn opzoek naar de beste reachtruck chauffeurs van Brabant!
  • Standplaats VEGHEL
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Aantal uren 40

Over de functie

Voor een opdrachtgever in Veghel zijn wij opzoek naar reachtruckchauffeurs. Jou werkzaamheden; - Je houdt bezig met het aanvullen van de producten die nodig zijn voor de orderpickers. - Laden en lossen van de vrachtwagens - zorgt dat de inkomende goederen op de juiste afdeling komen te staan. Gezien jouw ervaring met het besturen van een Reachtruck weet jij de balans te vinden tussen veiligheid, snelheid en zorgvuldigheid. De werktijden zijn van 07:30 tot 16:30 uur.

Eisen

Jij...: - hebt ervaring als reachtruckchauffeur - bent in het bezit van een geldig reachtruckcertificaat of bereid deze te halen - bent verantwoordelijkheid voor een tijdige aanvulling van de benodigde producten, zodat het verzamelproces niet achterloopt. - bent je gemotiveerd, sociaal, in goede conditie en flexibel.

Wat wij bieden

Wij bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de vigerende CAO binnen de Industrie. Ben jij geïnteresseerd in deze functie, aarzel dan niet en solliciteer direct! Mocht je eventueel nog vragen hierover hebben, mag je ook een Whatsapp bericht sturen of bellen naar onze Recruiter Iris Verstegen (06 153 709 38).

Contactgegevens vestiging

  • Vestiging Hobij
  • Adres

Contactpersoon HOBIJ

Heb je vragen over deze vacature? Dat kan altijd. Gebruik onderstaande gegevens om contact op te nemen met degene die deze vacature beheert.

Iris Verstegen