payoff_small.jpg
Deel deze pagina via

Food Operator

Heb jij veel ervaring in de food sector? Ben jij een ervaren operator? Heb je daarnaast affiniteit met de bakkerswereld? Stuur dan snel je cv naar iverstegen@hobij.nl
  • Standplaats CUIJK
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Aantal uren 40

Over de functie

Wegens uitbreiding van de werkzaamheden zijn wij, voor een opdrachtgever, op zoek naar een zelfstandige (food) operator Als operator ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse productie van snacks / bladerdeeg producten. Dit betekent dat je werkt volgens de voorgeschreven procedures en voedselveiligheid systemen. Hij stemt zijn werkzaamheden met zijn naaste collega’s af, komt gemaakte afspraken na en zorgt voor een prettige en stimulerende omgeving. Taken - Bedienen en instellen van de productielijn - Uitvoeren van kwaliteitscontroles - Bewaken van de productie voortgang - Signaleren van onvolkomenheden. - Schoonmaken en onderhouden van de machines en installaties - Meedenken aan verbeteringen in het machinepark

Eisen

Wij vragen; - Je hebt bij voorkeur een afgeronde Vapro -A en B opleiding of een technische opleiding op MBO 3/4 niveau - Je hebt enkele jaren ervaring opgedaan in het bakkersvak of je hebt een bakkersopleiding afgerond en enkele jaren ervaring opgedaan als operator in een vergelijkbare functie. - Bij voorkeur heb je een technische achtergrond, omdat je storingen aan de productielijn zelfstandig moet kunnen oplossen - Je spreekt en schrijft de Nederlandse taal.

Wat wij bieden

Wij bieden je een fulltime baan voor langere tijd met uitstekende arbeidsvoorwaaren conform de vigerende CAO binnen de Industrie. Ben jij geïnteresseerd in deze functie, aarzel dan niet en solliciteer direct! Mocht je eventueel nog vragen hierover hebben, mag je ook een Whatsapp bericht sturen of bellen naar onze Recruiter Iris Verstegen (06 153 709 38).

Contactgegevens vestiging

  • Vestiging HOBIJ Veghel
  • Adres Heilig Hartplein 1
  • Plaats Veghel
  • Telefoon +31 (0)413 870000

Contactpersoon HOBIJ

Heb je vragen over deze vacature? Dat kan altijd. Gebruik onderstaande gegevens om contact op te nemen met degene die deze vacature beheert.

Iris Verstegen