payoff_small.jpg
Deel deze pagina via

Logistiek medewerker

Voor een opdrachtgever, een technische metaal groothandel, in Veghel zijn wij op zoek naar logistiek medewerkers!
  • Standplaats VEGHEL
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Aantal uren 40

Over de functie

Voor het merendeel bestaan de werkzaamheden uit het orders verzamelen en deze verzendklaar maken, pickorders verwerken in SAP, het controleren en inboeken van materialen en het laden en lossen van materialen met behulp van een bovenloopkraan of heftruck. De functie is afhankelijk van de afdeling waar je komt te werken in dagdienst, 2 ploegen of 3 ploegen. Je moet bereid zijn om al deze ploegen te willen werken en aan de hand van je kennis, ervaring en wensen wordt gekeken op welke afdeling of in welke ploeg je wordt ingezet.

Eisen

Van iedere medewerker vragen we een positieve werkhouding en bent netjes op tijd, stelt je sociaal op en bent collegiaal en flexibel m.b.t. werkzaamheden en werktijden. Herken jij jezelf in de onderstaande stellingen? - Ik heb oog voor kwaliteit. Ik ben rustig en stressbestendig. - Ik ben communicatief sterk en accuraat want je werkt nauw samen met collega’s. - Ik heb geen 9 tot 5 mentaliteit. Wat vragen we nog meer? - Uitstekende kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift. - Een heftruckdiploma en ervaring met bovenloopkraan is een gewenst maar niet noodzakelijk. - (Basis) kennis van (digitale) meetinstrumenten is een groot voordeel. - Een technische achtergrond is gewenst. - Kennis van de Engelse en Duitse taal

Wat wij bieden

Wij bieden je een fulltime baan, een nieuwe uitdaging met veel vrijheid en verantwoordelijkheid binnen de logistiek! Je krijgt ruimte voor groei en ontwikkeling, een mooie kans om jezelf verder te ontwikkelen en een passend salaris conform de CAO. Zoek jij dus een fulltime baan waarin je in een sfeervol en hecht team werkt? Wil jij een bijdrage leveren aan het leveren van de modernste machines, constructies en het mooiste plaatmateriaal? Zoek jij zekerheid en uitzicht op een vast dienstverband? Ben jij geïnteresseerd in deze functie, aarzel dan niet en solliciteer direct! Mocht je eventueel nog vragen hierover hebben, mag je ook een Whatsapp bericht sturen of bellen naar onze Recruiter Iris Verstegen (06 153 709 38).

Contactgegevens vestiging

  • Vestiging HOBIJ Veghel
  • Adres Heilig Hartplein 1
  • Plaats Veghel
  • Telefoon +31 (0)413 870000

Contactpersoon HOBIJ

Heb je vragen over deze vacature? Dat kan altijd. Gebruik onderstaande gegevens om contact op te nemen met degene die deze vacature beheert.

Iris Verstegen