payoff_small.jpg
Deel deze pagina via

Medewerker proces control

Voor een opdracht gever in Deurne zijn we op zoek naar medewerker proces control.
  • Standplaats EINDHOVEN
  • Dienstverband Detacheren
  • Aantal uren 40

Over de functie

Het doel van de functie is het controleren en analyseren van Logistieke data waarbij terugkoppeling gegeven wordt naar de verantwoordelijke. Daarnaast het uitzetten van verbetertrajecten naar aanleiding van afwijkingen die voortkomen uit deze analyses. Greep uit je werkzaamheden; - Je zorgt voor het onderhouden van dagelijkse rapportages - Je zorgt voor de analyse van de output van rapportages. - Je zorgt voor het uitzetten van acties t.b.v. de verbetering van de dagelijkse performance in het warehouse. - Je zorgt voor het waarnemen en herstellen van afwijkingen in de voorraad.

Eisen

Wij vragen; - MBO4+ werk- en denkniveau in logistieke of bedrijfskundige richting - 1 jaar relevante werkervaring. - Kennis van WMS, logistieke processen en MS office. - Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. - Klantgerichtheid, resultaatgerichtheid, initiatief, samenwerking.

Wat wij bieden

Wij bieden je een fulltime baan met een passend salaris conform de CAO. Ben jij geïnteresseerd in deze functie, aarzel dan niet en solliciteer direct! Mocht je eventueel nog vragen hierover hebben, mag je ook een Whatsapp bericht sturen of bellen naar onze Recruiter Iris Verstegen (06 153 709 38).

Contactgegevens vestiging

  • Vestiging Hobij
  • Adres

Contactpersoon HOBIJ

Heb je vragen over deze vacature? Dat kan altijd. Gebruik onderstaande gegevens om contact op te nemen met degene die deze vacature beheert.