payoff_small.jpg
Deel deze pagina via

NL - Elektromonteur Utiliteit-Industrieel

Ben jij Elektrotechnisch en vind jij het leuk om als Elektromonteur aan de slag te gaan? Wil jij verschillende projecten succesvol afronden? Reageer dan op deze functie om de mogelijkheden te bespreken!
  • Standplaats Veghel
  • Dienstverband Detacheren
  • Aantal uren 40

Over de functie

In de functie van Elektromonteur ben je verantwoordelijk voor alle werkzaamheden van elektronische installaties, zoals het aanleggen en installeren hiervan. Onze opdrachtgevers hebben verschillende projecten in de utiliteit en industrie. Afhankelijk van je wensen en ervaring werk je zowel in nieuwbouw als renovatie. Middels opleiding kun je jezelf ontwikkelen en werk je uiteindelijk zelfstandig volgens tekening. Een vaste baan behoort zeker tot de mogelijkheden.

Eisen

Je beschikt over: - LTS/MBO opleiding richting elektrotechniek - Aantoonbare werkervaring als elektromonteur - VCA of bent bereid deze te halen - Rijbewijs B Tenslotte ben je flexibel, representatief, communicatief vaardig en positief ingesteld.

Wat wij bieden

Heel belangrijk voor jou, wat hebben wij te bieden? - Wij bieden salaris, heel logisch! Wij bieden een goed salaris met een uitstekende vergoeding voor het werken in ploegen - Wij bieden perspecties in de vorm van inkomen, contracten en opleiding! Vraag hiernaar tijdens het sollicitatiegesprek - Wij bieden werk bij een opdrachtgever die stabiel is, ontwikkeling biedt en naast alles een prettige werksfeer heeft.

Contactgegevens vestiging

  • Vestiging HOBIJ Veghel
  • Adres Heilig Hartplein 1
  • Plaats Veghel
  • Telefoon +31 (0)413 870000

Contactpersoon HOBIJ

Heb je vragen over deze vacature? Dat kan altijd. Gebruik onderstaande gegevens om contact op te nemen met degene die deze vacature beheert.

Arjen Sans