Never Stop Growing AcademyHOBIJ heeft als motto: “Never Stop Growing” en als pay-off Pioneers at Work. Als je deze twee slogans combineert, kun je er eigenlijk niet aan ontkomen dat HOBIJ een organisatie is die op innovatieve manieren de ontwikkeling van mensen faciliteert. Het niveau van de mensen bepaalt immers ook het niveau van een organisatie. Om te kunnen groeien, moeten de mensen wel de mogelijkheid hebben om zelf te kunnen groeien. In persoonlijkheid, maar ook in competenties. Dit faciliteren we in onze eigen Never Stop Growing Academy (NSG Academy). Binnen onze Academy bieden wij opleidingen aan die aansluiten op de behoeften van onze klanten en onze flexkrachten. Ons aanbod wordt continue uitgebreid.

Voor onze flexkrachten

Wij kijken naar jouw kennis, competenties en ambities. Sluiten de behoeften van de opdrachtgever en jouw competenties niet geheel op elkaar aan, wil jij je omscholen om zo je carrièrekansen te vergroten of wil jij je bijscholen om zo nog productiever te zijn? Dan kan je via onze NSG Academy de juiste opleiding volgen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

vraag meer info aan over de opleidingen
 

Voor onze opdrachtgevers

Ben je veel tijd kwijt aan het inwerken van nieuwe collega’s, sluiten de competenties van nieuwe medewerkers niet voldoende aan op het gewenste niveau of is het aanbod op de markt zo schaars dat je de openstaande functies niet naar behoren ingevuld krijgt? Hier hebben wij de oplossing voor. Binnen onze NSG Academy bieden wij een uitgebreid scala aan opleidingen en trainingen aan die inspelen op de behoeften van onze klanten. Op deze manier zorgen wij ervoor dat er voldoende gekwalificeerd aanbod is dat met zeer beperkte inwerktijd bij onze opdrachtgevers aan de slag kan. 

Heb je interesse om jouw wensen met ons te bespreken, neem dan nu contact op met ons.vraag meer informatie aan