David Olah

Functie: Flexwerker

Om vanuit Slowakije in Nederland te gaan werken, vond ik best spannend. Maar HOBIJ heeft mij daar heel erg goed in begeleid. Ik ben eigenlijk nog nooit zo’n goed bureau als HOBIJ tegengekomen. Werken in Nederland heeft mijn leven namelijk echt veranderd.
 
Ik kan mijn moeder nu financieel ondersteunen, maar ik kan zelf ook de dingen kopen die ik leuk vind. Voor het eerst sinds jaren kan ik sparen. Of mezelf trakteren op nieuwe merkschoenen. Als ik in Slowakije was blijven werken, was mij dat echt nooit gelukt.  

“Dankzij HOBIJ heb ik nieuwe kansen gekregen in het leven”

Extra werkervaring
Sinds ik via HOBIJ in Nederland werk heb ik al een hoop werkervaring opgedaan. Bijvoorbeeld met coatings en verpakkingen. Maar ook heb ik al veel geleerd over communicatie met mijn collega’s en werken in een team.
 
Ik wil nog een aantal mensen bedanken
Mijn leven is heel goed nu en daar ben ik mijn flexmanager Rens en HOBIJ heel dankbaar voor. Maar ik ben ook heel blij dat ik als buitenlander naar Nederland mag komen om hier te werken. Dat geeft mij, en heel veel andere expats, een hoop nieuwe kansen. En daar wil ik iedereen voor bedanken.

Ook werken in de Techniek?