Emilie Verhagen

Functie: Assemblagemedewerkster

Via vrienden ben ik bij HOBIJ en Modine terechtgekomen. En dankzij het enthousiasme van mijn flexmanager Gaby Vlasman wist ik zeker dat Modine een goede werkplek voor mij zou zijn. Gaby staat volledig achter mij en ondersteunt mij waar kan. Zowel zakelijk als privé. En dat vind ik heel fijn.
 
Ook bij Modine sta ik er nooit alleen voor. Mijn collega’s zijn super vriendelijk en willen altijd helpen als ik er even niet uitkom. Ze zijn meer dan zomaar collega’s; ik heb hier veel nieuwe vrienden gemaakt. En daardoor ga ik altijd met een prettig gevoel naar mijn werk. Al 2,5 jaar ondertussen.

Dankzij mijn collega’s voel ik mij helemaal thuis in de technische ‘mannenwereld’.

Als ik mijn werk in één zin moet omschrijven, zou ik zeggen: “ik maak autoradiatoren”. Ik sta namelijk achter de machines om de autoradiotoren te assembleren, testen en in te pakken. Omdat ik een technische achtergrond heb, kan ik eigenlijk overal in de fabriek staan. Dat zorgt ervoor dat er eigenlijk altijd wel werk voor mij is binnen Modine.

Groeikansen?
Normaal gesproken mag je als uitzendkracht niet de machines bedienen bij Modine. Maar omdat ik best technisch ben, hebben ze voor mij denk ik een uitzondering gemaakt. Zij hebben mij de kans gegeven om de machines toch te mogen bedienen. Dit geeft mij meer zekerheid. En dan vooral werkzekerheid, omdat ik overal in de fabriek kan staan.

Ook werken in de Techniek?