Uitgelicht

HOBIJ ACTUEEL

HOBIJ wordt onderdeel van Labour Power Company

HOBIJ wordt onderdeel van Labour Power Company

30 augustus 2021, 11:57
HOBIJ wordt onderdeel van Labour Power Company (LPC), een consortium van uitzendbedrijven. Door de schaalvergroting kan HOBIJ zijn positie in de markt versterken. Voordelen zijn gezamenlijke inkoop en meer kennis en slagkracht bij complexe vraagstukken en uitdagingen op het gebied van wet- en regelgeving.  
 
Passie

Passie

15 juni 2021, 9:55
Passie. Een mooi woord. En vaak gebruikt. Soms toch ook wel in een ietwat vage context. “Volg je passie” of “Wij zoeken gepassioneerde collega’s”. Wat betekent dat nu eigenlijk? En natuurlijk hebben we daar wel een beeld bij, maar kunnen we er ook iets mee? Is hetgeen dat we willen doen ook uitvoerbaar? Met andere woorden, is jouw droom je passie of juist datgene waar je dagelijks mee bezig bent en daarmee resultaten behaald.
Shaitienne van Putten

Shaitienne van Putten

1 juni 2021, 14:16

Sinds kort is Shaitiënne van Putten werkzaam bij HOBIJ als inhouse flexmanager voor Danish Crown. De eerste indrukken na twee maanden in dienst zijn erg leuk, positief en uitdagend. "Als echte Rotterdamse ben ik gewend aan het recht voor z’n raap mentaliteit, wat soms bot over kan komen. Bij HOBIJ is dat ver te bekennen."

Yordan

Yordan

27 mei 2021, 13:45

“Ik vind het werk dat ik doe prima, maar het is gewoon werk en zeker niet mijn passie. Ik werk vooral hard en alles wat mensen van me vragen doe ik, maar dat doe ik puur om mezelf te onderhouden. Dat is natuurlijk voor bijna iedereen zo. We zijn vaak de mensen die we zijn buiten onze werktijden om.”

Arbeidsmigratie Werkt

Arbeidsmigratie Werkt

19 mei 2021, 14:25
Er wordt veel over arbeidsmigranten gesproken, maar niet of nauwelijks mét arbeidsmigranten. Er bestaan daarnaast veel vooroordelen en die willen we wegnemen. Met de campagne ‘Arbeidsmigratie Werkt’ gaan we laten zien wie deze mensen zijn en dat arbeidsmigratie ons allemaal helpt als we het goed organiseren.
PIM Werkt

PIM Werkt

6 mei 2021, 11:00

Meierijstad zet zich in om in 2025 iedereen die wil en kan werken een baan te kunnen bieden. Hiervoor is PIM Werkt opgericht, een netwerkorganisatie van arbeidsmarktspecialisten.

Ambitie

Ambitie

4 mei 2021, 9:57

Mooi woord, ambitie. Het duidt op van alles, en het wordt vaak in één adem genoemd met inspiratie. Toch is er een verschil.

Inspiratie komt vanuit je hart - het is waarom je iets wilt doen. Ambitie is meer ratio - het duidt op wat je gaat doen. Het is vooral planmatig. Komt ambitie dan voort uit inspiratie? Ja, dat kan. Maar andersom kan ook.

Jeroen van Eenbergen

Jeroen van Eenbergen

26 april 2021, 12:19
Jeroen van Eenbergen is binnen HOBIJ actief als praktijkopleider in onze eigen NSG (Never Stop Growing) Academy. Onlangs mocht Jeroen bij HOBIJ de GOOD TO GREAT Award in ontvangst nemen. 

In dit korte interview leren we Jeroen wat beter kennen.
Humor

Humor

8 april 2021, 14:33
Zout. Het is een van de vijf smaken, naast zoet, zuur, bitter en umami (hartig). In de winkel vind je onder andere keukenzout, zeezout, strooizout en smeltzout. Je hebt daarnaast ook korrels zout, en daar willen we het in dit stuk kort over hebben. Want het is wel eens lekker om jezelf met een flinke korrel zout te nemen.
Loyaal

Loyaal

3 maart 2021, 15:38
Loyaliteit is een waardevol sentiment binnen elke groep mensen. Zowel privé als ook zakelijk. Het komt voort uit het gevoel ergens bij te horen; een sportclub, de hobbyclub maar natuurlijk ook de familie. Mensen zijn en blijven kuddedieren en voor een bedrijf is het dan ook zaak om die kudde te creëren.
Tortelduifjes op het werk

Tortelduifjes op het werk

16 februari 2021, 14:51

Afgelopen zondag was het natuurlijk Valentijnsdag en gisteren hadden we het er zo over hoeveel werk-romances er zijn ontstaan gedurende de jaren heen. En dan hebben we het niet over mensen die elkaar op het HOBIJ hoofdkantoor leuk zijn gaan vinden, maar juist flexkrachten die, na soms heel wat omzwervingen, uiteindelijk in Nederland de liefde van hun leven hebben gevonden. En als je het dan hebt over goed werkgeverschap, is dit een leuke insteek. Want veel beter kan het niet worden, zou je haast denken.

Sociaal

Sociaal

2 februari 2021, 14:12

Kernwaarden. Waarden die de kern aangeven van iets, iemand of een organisatie. Het DNA als je wilt. Het bepaalt wie en wat je bent. Zoals een vogel die vliegt; het beestje kan misschien beter of sneller gaan vliegen, maar het zal niet gaan zwemmen.

Bij HOBIJ kennen we 6 kernwaarden en één daarvan is Sociaal.