Uitgelicht

HOBIJ ACTUEEL

Humor

Humor

8 april 2021, 14:33
Zout. Het is een van de vijf smaken, naast zoet, zuur, bitter en umami (hartig). In de winkel vind je onder andere keukenzout, zeezout, strooizout en smeltzout. Je hebt daarnaast ook korrels zout, en daar willen we het in dit stuk kort over hebben. Want het is wel eens lekker om jezelf met een flinke korrel zout te nemen.
Loyaal

Loyaal

3 maart 2021, 15:38
Loyaliteit is een waardevol sentiment binnen elke groep mensen. Zowel privé als ook zakelijk. Het komt voort uit het gevoel ergens bij te horen; een sportclub, de hobbyclub maar natuurlijk ook de familie. Mensen zijn en blijven kuddedieren en voor een bedrijf is het dan ook zaak om die kudde te creëren.
Tortelduifjes op het werk

Tortelduifjes op het werk

16 februari 2021, 14:51

Afgelopen zondag was het natuurlijk Valentijnsdag en gisteren hadden we het er zo over hoeveel werk-romances er zijn ontstaan gedurende de jaren heen. En dan hebben we het niet over mensen die elkaar op het HOBIJ hoofdkantoor leuk zijn gaan vinden, maar juist flexkrachten die, na soms heel wat omzwervingen, uiteindelijk in Nederland de liefde van hun leven hebben gevonden. En als je het dan hebt over goed werkgeverschap, is dit een leuke insteek. Want veel beter kan het niet worden, zou je haast denken.

Sociaal

Sociaal

2 februari 2021, 14:12

Kernwaarden. Waarden die de kern aangeven van iets, iemand of een organisatie. Het DNA als je wilt. Het bepaalt wie en wat je bent. Zoals een vogel die vliegt; het beestje kan misschien beter of sneller gaan vliegen, maar het zal niet gaan zwemmen.

Bij HOBIJ kennen we 6 kernwaarden en één daarvan is Sociaal.

Goed werkgever schap

Goed werkgever schap

19 januari 2021, 12:06

Goed werkgeverschap. Iets van waaruit we bij HOBIJ al heel lang opereren. Het zit in ons DNA. Is dat typisch en uniek? Nou ja, dat we er naar handelen wel. Dat het onderdeel van onze organisatie uitmaakt eigenlijk niet.

Niek Jans | Al 12,5 jaar een HOBIJ-er

Niek Jans | Al 12,5 jaar een HOBIJ-er

14 januari 2021, 16:18
Niek viert dit jaar zijn koperen jubileum bij HOBIJ. De jaren zijn voorbij gevlogen want er is veel gebeurd. We willen dit jaar een paar keer kort stil staan bij momenten in deze afgelopen 12,5 jaar.
DOELGERICHT

DOELGERICHT

12 januari 2021, 15:46
Doelgericht is één van onze 6 kernwaarden. Een mooie, al zeg ik het zelf. En zeker in de maand januari een toepasselijke. Want wie stelt er nou geen doelen in januari? 
Even wachten met Flexhomies

Even wachten met Flexhomies

11 januari 2021, 13:38
In Enschede werd op het online platform Flexhomies gezocht naar huisvesting voor driehonderd arbeidsmigranten. En, is die ouderwetse hospita gevonden? 
2021

2021

4 januari 2021, 11:41

2021. Een nieuw jaar. Dit keer is de term “nieuw” anders geladen. Want normaalgesproken weten we best wel zo’n beetje wat het nieuwe jaar in petto heeft. Maar dit jaar is het anders.

Christmas drive-thru

Christmas drive-thru

16 december 2020, 13:02
Vorige week organiseerden wij onze eigen Christmas drive-thru bij de Academy!🎄
Moe van ZOOM?

Moe van ZOOM?

4 december 2020, 12:58
Zoom of andere videogesprekken die je hele werkdag in beslag nemen. We kennen het inmiddels allemaal. Ondanks dat we al een maand of 9 aan het videobellen zijn, geven veel werknemers aan niet helemaal happy te zijn met deze vorm van communiceren...
Sinterklaas en de verloren lijstjes

Sinterklaas en de verloren lijstjes

1 december 2020, 12:21
Voor alle bedrijven in de food, logistiek, techniek en industrie heeft Sinterklaas iets bedacht! Zij kunnen hun wensen voor wat betreft flexwerk in 2021 op een verlanglijstje zetten..