Uitgelicht

HOBIJ ACTUEEL

Nieuwe overnames LPC

Nieuwe overnames LPC

19 oktober 2022, 16:01
Labour Power Company (LPC) breidt zijn activiteiten verder uit richting Oost- en Noord-Nederland met de overname van twee uitzendbureaus en een arbodienstverlener. Het gaat om Euro Planit Personeelsdiensten, Europrofessionals en 1Voud Werken & Gezondheid. De drie bedrijven, gebundeld in de holding WorkPlanit, zijn gevestigd in Vorden (hoofdkantoor), Apeldoorn, Hengelo, Hoogeveen en Denekamp. Het gaat om de grootste overname in de jonge historie van LPC.
Samenwerking PIM Werkt

Samenwerking PIM Werkt

2 juni 2022, 13:51
Sinds een maand of twee richt HOBIJ zich op het aan het werk helpen van Oekraïense vluchtelingen. Wij vinden het belangrijk dat we deze mensen écht helpen met mooie jobs bij goede werkgevers. Normaal gesproken doen wij dat zelf, maar in enkele gevallen kennen wij uitstekende samenwerkingsverbanden die nieuwe werkgerelateerde matches opleveren. Zo hebben wij onze nieuwste recruiter Olena Khmeliar vanuit de goede samenwerking met de andere organisaties binnen PIM Werkt gevonden. Zij vluchtte in maart vanuit Oekraïne naar Nederland en een van de eerste mensen met wie Olena in contact kwam in het Brabantse Veghel was Arijana Coralic. 
Olena Khmeliar

Olena Khmeliar

5 mei 2022, 11:19
Dit is Olena Khmeliar. Gevlucht uit Oekraïne en één van de vele Oekraïense vluchtelingen die in Meierijstad aankomen. Via diverse instanties worden deze mensen opgevangen en geholpen. Met deze blogposts willen we wat nader inzoomen op het werk dat die instanties doen, waar ze mee te maken hebben, hoe ze werken en hoe ze de vluchtelingen helpen. Want het mag duidelijk zijn dat deze mensen onze hulp hard nodig hebben.
7e Overname LPC

7e Overname LPC

8 maart 2022, 16:01
Han van Horen (HOBIJ) en Cor Konings (Goodmorning) hebben elkaar gevonden in het streven naar goed werkgeverschap voor arbeidsmigranten. Samen geven zij leiding aan Labour Power Company (LPC), een groep zelfstandige uitzendbedrijven, die deze maand de 7e overname in korte tijd doet en voor dit jaar meer overnames aankondigt. “Wij zijn op zoek naar mooie uitbreidingen.”
HOBIJ wordt onderdeel van Labour Power Company

HOBIJ wordt onderdeel van Labour Power Company

30 augustus 2021, 11:57
HOBIJ wordt onderdeel van Labour Power Company (LPC), een consortium van uitzendbedrijven. Door de schaalvergroting kan HOBIJ zijn positie in de markt versterken. Voordelen zijn gezamenlijke inkoop en meer kennis en slagkracht bij complexe vraagstukken en uitdagingen op het gebied van wet- en regelgeving.  
 
Passie

Passie

15 juni 2021, 9:55
Passie. Een mooi woord. En vaak gebruikt. Soms toch ook wel in een ietwat vage context. “Volg je passie” of “Wij zoeken gepassioneerde collega’s”. Wat betekent dat nu eigenlijk? En natuurlijk hebben we daar wel een beeld bij, maar kunnen we er ook iets mee? Is hetgeen dat we willen doen ook uitvoerbaar? Met andere woorden, is jouw droom je passie of juist datgene waar je dagelijks mee bezig bent en daarmee resultaten behaald.
Shaitienne van Putten

Shaitienne van Putten

1 juni 2021, 14:16

Sinds kort is Shaitiënne van Putten werkzaam bij HOBIJ als inhouse flexmanager voor Danish Crown. De eerste indrukken na twee maanden in dienst zijn erg leuk, positief en uitdagend. "Als echte Rotterdamse ben ik gewend aan het recht voor z’n raap mentaliteit, wat soms bot over kan komen. Bij HOBIJ is dat ver te bekennen."

Yordan

Yordan

27 mei 2021, 13:45

“Ik vind het werk dat ik doe prima, maar het is gewoon werk en zeker niet mijn passie. Ik werk vooral hard en alles wat mensen van me vragen doe ik, maar dat doe ik puur om mezelf te onderhouden. Dat is natuurlijk voor bijna iedereen zo. We zijn vaak de mensen die we zijn buiten onze werktijden om.”

Arbeidsmigratie Werkt

Arbeidsmigratie Werkt

19 mei 2021, 14:25
Er wordt veel over arbeidsmigranten gesproken, maar niet of nauwelijks mét arbeidsmigranten. Er bestaan daarnaast veel vooroordelen en die willen we wegnemen. Met de campagne ‘Arbeidsmigratie Werkt’ gaan we laten zien wie deze mensen zijn en dat arbeidsmigratie ons allemaal helpt als we het goed organiseren.
PIM Werkt

PIM Werkt

6 mei 2021, 11:00

Meierijstad zet zich in om in 2025 iedereen die wil en kan werken een baan te kunnen bieden. Hiervoor is PIM Werkt opgericht, een netwerkorganisatie van arbeidsmarktspecialisten.

Ambitie

Ambitie

4 mei 2021, 9:57

Mooi woord, ambitie. Het duidt op van alles, en het wordt vaak in één adem genoemd met inspiratie. Toch is er een verschil.

Inspiratie komt vanuit je hart - het is waarom je iets wilt doen. Ambitie is meer ratio - het duidt op wat je gaat doen. Het is vooral planmatig. Komt ambitie dan voort uit inspiratie? Ja, dat kan. Maar andersom kan ook.

Jeroen van Eenbergen

Jeroen van Eenbergen

26 april 2021, 12:19
Jeroen van Eenbergen is binnen HOBIJ actief als praktijkopleider in onze eigen NSG (Never Stop Growing) Academy. Onlangs mocht Jeroen bij HOBIJ de GOOD TO GREAT Award in ontvangst nemen. 

In dit korte interview leren we Jeroen wat beter kennen.