Uitgelicht

Uitgelicht

Niek Jans | Al 12,5 jaar een HOBIJ-er

Niek Jans | Al 12,5 jaar een HOBIJ-er

14 januari 2021, 16:18
Niek viert dit jaar zijn koperen jubileum bij HOBIJ. De jaren zijn voorbij gevlogen want er is veel gebeurd. We willen dit jaar een paar keer kort stil staan bij momenten in deze afgelopen 12,5 jaar.
Sezer Kasoglu

Sezer Kasoglu

5 november 2020, 16:42
Sezer is sinds oktober actief binnen HOBIJ als Account Manager Techniek. In zijn eigen woorden geeft hij kort weer hoe deze eerste periode is bevallen.
Nick Johanns

Nick Johanns

15 oktober 2020, 15:37
Als stagiair begonnen en sindsdien nooit een saai moment gehad. Nick vertelt openhartig over zijn loopbaan bij HOBIJ. Bekijk zelf zijn enthousiaste verhaal.
Roy Verhoeven

Roy Verhoeven

1 oktober 2020, 8:50
Roy Verhoeven is als HOBIJ's kersverse CFO nu een maand actief aan de gang. We blikken samen met hem terug op deze eerste vier weken.
Jeroen van Hout

Jeroen van Hout

22 september 2020, 8:57
Jeroen geeft zijn visie op zijn job als Flexmanager
Linda Sanders

Linda Sanders

9 september 2020, 17:25
Linda heeft als casemanger verzuim nu in de Corona tijd een extra belangrijke rol. Ze helpt dagelijks flexkrachten met hun vragen en problemen. 
Hoe creëren wij onze eigen content?

Hoe creëren wij onze eigen content?

14 augustus 2020, 11:45
Onze eigen marketing afdeling werkt met veel interne collega’s én flexwerkers hard samen om in beeld te brengen wat er zo reilt en zeilt binnen ons bedrijf. 
Walter Pepers

Walter Pepers

Een van de allereerste uitzendkrachten van HOBIJ: dat was Walter. Zo'n 25 jaar later spreken we hem opnieuw om te kijken hoe het nu met hem gaat.

Astrid Hendriks

Astrid Hendriks

Een van de allereerste uitzendkrachten van HOBIJ: dat was Astrid. Zo'n 25 jaar later werkt ze nog steeds bij dezelfde werkgever. Niet meer als uitzendkracht, maar onder contract van de sportschool.
Julius Tomkevicius

Julius Tomkevicius

Ik vind het geweldig om nieuwe flexkrachten te helpen en hen wegwijs te maken in het werken en leven in Nederland. Ik weet namelijk uit ervaring dat je veel vragen hebt wanneer je net in Nederland aankomt.
Anne Verschuuren

Anne Verschuuren

“Ik heb een superleuk klantenpakket. Alles loopt lekker en ook de flexkrachten zijn tevreden. Mensen zitten op hun plek. En als je dan ziet wat je bij een flexkracht bereikt … Dan denk je: Ja, daar doe je het voor!”