Uitgelicht

Uitgelicht

Shaitienne van Putten

Shaitienne van Putten

1 juni 2021, 14:16

Sinds kort is Shaitiënne van Putten werkzaam bij HOBIJ als inhouse flexmanager voor Danish Crown. De eerste indrukken na twee maanden in dienst zijn erg leuk, positief en uitdagend. "Als echte Rotterdamse ben ik gewend aan het recht voor z’n raap mentaliteit, wat soms bot over kan komen. Bij HOBIJ is dat ver te bekennen."

Jeroen van Eenbergen

Jeroen van Eenbergen

26 april 2021, 12:19
Jeroen van Eenbergen is binnen HOBIJ actief als praktijkopleider in onze eigen NSG (Never Stop Growing) Academy. Onlangs mocht Jeroen bij HOBIJ de GOOD TO GREAT Award in ontvangst nemen. 

In dit korte interview leren we Jeroen wat beter kennen.
Niek Jans | Al 12,5 jaar een HOBIJ-er

Niek Jans | Al 12,5 jaar een HOBIJ-er

14 januari 2021, 16:18
Niek viert dit jaar zijn koperen jubileum bij HOBIJ. De jaren zijn voorbij gevlogen want er is veel gebeurd. We willen dit jaar een paar keer kort stil staan bij momenten in deze afgelopen 12,5 jaar.
Sezer Kasoglu

Sezer Kasoglu

5 november 2020, 16:42
Sezer is sinds oktober actief binnen HOBIJ als Account Manager Techniek. In zijn eigen woorden geeft hij kort weer hoe deze eerste periode is bevallen.
Nick Johanns

Nick Johanns

15 oktober 2020, 15:37
Als stagiair begonnen en sindsdien nooit een saai moment gehad. Nick vertelt openhartig over zijn loopbaan bij HOBIJ. Bekijk zelf zijn enthousiaste verhaal.
Roy Verhoeven

Roy Verhoeven

1 oktober 2020, 8:50
Roy Verhoeven is als HOBIJ's kersverse CFO nu een maand actief aan de gang. We blikken samen met hem terug op deze eerste vier weken.
Jeroen van Hout

Jeroen van Hout

22 september 2020, 8:57
Jeroen geeft zijn visie op zijn job als Flexmanager
Linda Sanders

Linda Sanders

9 september 2020, 17:25
Linda heeft als casemanger verzuim nu in de Corona tijd een extra belangrijke rol. Ze helpt dagelijks flexkrachten met hun vragen en problemen. 
Hoe creëren wij onze eigen content?

Hoe creëren wij onze eigen content?

14 augustus 2020, 11:45
Onze eigen marketing afdeling werkt met veel interne collega’s én flexwerkers hard samen om in beeld te brengen wat er zo reilt en zeilt binnen ons bedrijf. 
Walter Pepers

Walter Pepers

Een van de allereerste uitzendkrachten van HOBIJ: dat was Walter. Zo'n 25 jaar later spreken we hem opnieuw om te kijken hoe het nu met hem gaat.

Astrid Hendriks

Astrid Hendriks

Een van de allereerste uitzendkrachten van HOBIJ: dat was Astrid. Zo'n 25 jaar later werkt ze nog steeds bij dezelfde werkgever. Niet meer als uitzendkracht, maar onder contract van de sportschool.
Julius Tomkevicius

Julius Tomkevicius

Ik vind het geweldig om nieuwe flexkrachten te helpen en hen wegwijs te maken in het werken en leven in Nederland. Ik weet namelijk uit ervaring dat je veel vragen hebt wanneer je net in Nederland aankomt.