Shaitienne van Putten

Shaitienne van Putten

Gepubliceerd: 1 juni 2021, 14:16

Sinds kort is Shaitiƫnne van Putten werkzaam bij HOBIJ als inhouse flexmanager voor Danish Crown. De eerste indrukken na twee maanden in dienst zijn erg leuk, positief en uitdagend.

"Als echte Rotterdamse ben ik gewend aan het recht voor z’n raap mentaliteit, wat soms bot over kan komen. Bij HOBIJ is dat ver te bekennen. Ze is erg te spreken over het Brabantse cultuur binnen HOBIJ. Hier heerst een warm welkom gevoel en iedereen staat klaar om je te helpen indien nodig. Dat het een familiebedrijf is, is direct goed te merken.”

"Wat mij het meest aanspreekt is dat geen enkele dag hetzelfde is. Een hectische dag geeft mij voldoening als ik aan het einde van de dag alles toch in goede banen heb kunnen leiden en een tevreden klant heb. Doorzettings vermogen hebben zijn hierin essentieel en ik ben van mening dat dit the key to success is."

Shaitienne zit vol met ambities waaronder het binnenkort afronden van haar HBO HRM studie. Daarnaast hoopt ze nog lang bij HOBIJ te kunnen blijven en mee te groeien met het bedrijf. En die ambitie sluit natuurlijk prachtig aan bij ons Never Stop Growing motto.

Dat het een familiebedrijf is, is direct goed te merken.