Uitgelicht

Uitgelicht

HOBIJ wordt onderdeel van Labour Power Company

HOBIJ wordt onderdeel van Labour Power Company

30 augustus 2021, 11:57
HOBIJ wordt onderdeel van Labour Power Company (LPC), een consortium van uitzendbedrijven. Door de schaalvergroting kan HOBIJ zijn positie in de markt versterken. Voordelen zijn gezamenlijke inkoop en meer kennis en slagkracht bij complexe vraagstukken en uitdagingen op het gebied van wet- en regelgeving.  
 
Yordan

Yordan

27 mei 2021, 13:45

“Ik vind het werk dat ik doe prima, maar het is gewoon werk en zeker niet mijn passie. Ik werk vooral hard en alles wat mensen van me vragen doe ik, maar dat doe ik puur om mezelf te onderhouden. Dat is natuurlijk voor bijna iedereen zo. We zijn vaak de mensen die we zijn buiten onze werktijden om.”

Arbeidsmigratie Werkt

Arbeidsmigratie Werkt

19 mei 2021, 14:25
Er wordt veel over arbeidsmigranten gesproken, maar niet of nauwelijks mét arbeidsmigranten. Er bestaan daarnaast veel vooroordelen en die willen we wegnemen. Met de campagne ‘Arbeidsmigratie Werkt’ gaan we laten zien wie deze mensen zijn en dat arbeidsmigratie ons allemaal helpt als we het goed organiseren.
PIM Werkt

PIM Werkt

6 mei 2021, 11:00

Meierijstad zet zich in om in 2025 iedereen die wil en kan werken een baan te kunnen bieden. Hiervoor is PIM Werkt opgericht, een netwerkorganisatie van arbeidsmarktspecialisten.

Tortelduifjes op het werk

Tortelduifjes op het werk

16 februari 2021, 14:51

Afgelopen zondag was het natuurlijk Valentijnsdag en gisteren hadden we het er zo over hoeveel werk-romances er zijn ontstaan gedurende de jaren heen. En dan hebben we het niet over mensen die elkaar op het HOBIJ hoofdkantoor leuk zijn gaan vinden, maar juist flexkrachten die, na soms heel wat omzwervingen, uiteindelijk in Nederland de liefde van hun leven hebben gevonden. En als je het dan hebt over goed werkgeverschap, is dit een leuke insteek. Want veel beter kan het niet worden, zou je haast denken.

2021

2021

4 januari 2021, 11:41

2021. Een nieuw jaar. Dit keer is de term “nieuw” anders geladen. Want normaalgesproken weten we best wel zo’n beetje wat het nieuwe jaar in petto heeft. Maar dit jaar is het anders.

Moe van ZOOM?

Moe van ZOOM?

4 december 2020, 12:58
Zoom of andere videogesprekken die je hele werkdag in beslag nemen. We kennen het inmiddels allemaal. Ondanks dat we al een maand of 9 aan het videobellen zijn, geven veel werknemers aan niet helemaal happy te zijn met deze vorm van communiceren...
LEAN Opleiding

LEAN Opleiding

5 oktober 2020, 11:05

Alle interne HOBIJ medewerkers zullen opgeleid worden tot Lean Yellow Belt, waarmee de basistechnieken van Lean in de praktijk toegepast kunnen worden en deelgenomen kan worden aan verbeterprojecten.

First Time Right

First Time Right

27 september 2020, 11:08

Een van de zaken waarop onze Never Stop Growing Academy zich onderscheidt is het First Time Right – principe.

DUTCH DESIGN bij HOBIJ

DUTCH DESIGN bij HOBIJ

28 augustus 2020, 13:50
HOBIJ is de trotse nieuwe eigenaar van een Electric Dutchman e-scooter.
HOBIJ gaat werven in Kroatië

HOBIJ gaat werven in Kroatië

21 augustus 2020, 14:36

Onze nieuwe country manager Kroatië Antonija Berkers - Bilos start vanaf heden met het rekruteren van Kroatische flexwerkers.

Zomergroet uit Veghel

Zomergroet uit Veghel

7 augustus 2020, 11:49
Hoe leuk is het om af en toe een ouderwets kaartje te krijgen. Gewoon een ansichtkaart en dan ook nog zelfgeschreven!