First Time Right

First Time Right

Gepubliceerd: 27 september 2020, 11:08

In onze NSG Academy, waarin NSG natuurlijk staat voor ons motto Never Stop Growing, helpen we  flexwerkers zich te ontwikkelen aan de hand van logistieke en technische trainingen. Naast het geven van deze trainingen is de NSG Academy echter nog breder inzetbaar. Een van de zaken waarop de Academy zich onderscheidt is het First Time Right – principe. 

Dit principe houdt in dat we onze vakkrachten alvorens zij bij de opdrachtgever beginnen eerst een niveaubepaling laten ondervinden in onze NSG Academy. Met deze niveaubepaling bepalen we zowel de theoretische kennis, de praktische skills en de soft skills van de vakkracht, waardoor we precies kunnen bepalen welke competenties de vakkracht goed beheerst en minder goed beheerst. We verzorgen deze standaard niveaubepalingen voor logistiek personeel, lassers, samenstellers, pijpfitters en monteurs. Op basis van deze niveaubepalingen kunnen we een betere match maken tussen flexwerker en opdrachtgever en voorkomen we dat een flexkracht na zijn eerste werkdag op de verkeerde plek terecht komt en dat we op zoek moeten naar een nieuwe match. First Time Right dus. 

Met deze investering zorgen we er voor dat de klant altijd de geschikte flexkrachten op de juiste plek inzet en dat de flexkracht gewoon aan de slag kan en niet meteen op zoek moet naar nieuw werk. Op deze manier bevorderen we zowel de klanttevredenheid als de flexwerkerstevredenheid en bouwen we vertrouwen op voor een succesvolle en langdurige samenwerking. Het First Time Right – principe is een mooi voorbeeld van goed werkgeverschap. Never Stop Growing!