Uitgelicht

Uitgelicht

Nieuwe overnames LPC

Nieuwe overnames LPC

19 oktober 2022, 16:01
Labour Power Company (LPC) breidt zijn activiteiten verder uit richting Oost- en Noord-Nederland met de overname van twee uitzendbureaus en een arbodienstverlener. Het gaat om Euro Planit Personeelsdiensten, Europrofessionals en 1Voud Werken & Gezondheid. De drie bedrijven, gebundeld in de holding WorkPlanit, zijn gevestigd in Vorden (hoofdkantoor), Apeldoorn, Hengelo, Hoogeveen en Denekamp. Het gaat om de grootste overname in de jonge historie van LPC.
Samenwerking PIM Werkt

Samenwerking PIM Werkt

2 juni 2022, 13:51
Sinds een maand of twee richt HOBIJ zich op het aan het werk helpen van Oekraïense vluchtelingen. Wij vinden het belangrijk dat we deze mensen écht helpen met mooie jobs bij goede werkgevers. Normaal gesproken doen wij dat zelf, maar in enkele gevallen kennen wij uitstekende samenwerkingsverbanden die nieuwe werkgerelateerde matches opleveren. Zo hebben wij onze nieuwste recruiter Olena Khmeliar vanuit de goede samenwerking met de andere organisaties binnen PIM Werkt gevonden. Zij vluchtte in maart vanuit Oekraïne naar Nederland en een van de eerste mensen met wie Olena in contact kwam in het Brabantse Veghel was Arijana Coralic. 
Olena Khmeliar

Olena Khmeliar

5 mei 2022, 11:19
Dit is Olena Khmeliar. Gevlucht uit Oekraïne en één van de vele Oekraïense vluchtelingen die in Meierijstad aankomen. Via diverse instanties worden deze mensen opgevangen en geholpen. Met deze blogposts willen we wat nader inzoomen op het werk dat die instanties doen, waar ze mee te maken hebben, hoe ze werken en hoe ze de vluchtelingen helpen. Want het mag duidelijk zijn dat deze mensen onze hulp hard nodig hebben.
7e Overname LPC

7e Overname LPC

8 maart 2022, 16:01
Han van Horen (HOBIJ) en Cor Konings (Goodmorning) hebben elkaar gevonden in het streven naar goed werkgeverschap voor arbeidsmigranten. Samen geven zij leiding aan Labour Power Company (LPC), een groep zelfstandige uitzendbedrijven, die deze maand de 7e overname in korte tijd doet en voor dit jaar meer overnames aankondigt. “Wij zijn op zoek naar mooie uitbreidingen.”
HOBIJ wordt onderdeel van Labour Power Company

HOBIJ wordt onderdeel van Labour Power Company

30 augustus 2021, 11:57
HOBIJ wordt onderdeel van Labour Power Company (LPC), een consortium van uitzendbedrijven. Door de schaalvergroting kan HOBIJ zijn positie in de markt versterken. Voordelen zijn gezamenlijke inkoop en meer kennis en slagkracht bij complexe vraagstukken en uitdagingen op het gebied van wet- en regelgeving.  
 
Yordan

Yordan

27 mei 2021, 13:45

“Ik vind het werk dat ik doe prima, maar het is gewoon werk en zeker niet mijn passie. Ik werk vooral hard en alles wat mensen van me vragen doe ik, maar dat doe ik puur om mezelf te onderhouden. Dat is natuurlijk voor bijna iedereen zo. We zijn vaak de mensen die we zijn buiten onze werktijden om.”

Arbeidsmigratie Werkt

Arbeidsmigratie Werkt

19 mei 2021, 14:25
Er wordt veel over arbeidsmigranten gesproken, maar niet of nauwelijks mét arbeidsmigranten. Er bestaan daarnaast veel vooroordelen en die willen we wegnemen. Met de campagne ‘Arbeidsmigratie Werkt’ gaan we laten zien wie deze mensen zijn en dat arbeidsmigratie ons allemaal helpt als we het goed organiseren.
PIM Werkt

PIM Werkt

6 mei 2021, 11:00

Meierijstad zet zich in om in 2025 iedereen die wil en kan werken een baan te kunnen bieden. Hiervoor is PIM Werkt opgericht, een netwerkorganisatie van arbeidsmarktspecialisten.

Tortelduifjes op het werk

Tortelduifjes op het werk

16 februari 2021, 14:51

Afgelopen zondag was het natuurlijk Valentijnsdag en gisteren hadden we het er zo over hoeveel werk-romances er zijn ontstaan gedurende de jaren heen. En dan hebben we het niet over mensen die elkaar op het HOBIJ hoofdkantoor leuk zijn gaan vinden, maar juist flexkrachten die, na soms heel wat omzwervingen, uiteindelijk in Nederland de liefde van hun leven hebben gevonden. En als je het dan hebt over goed werkgeverschap, is dit een leuke insteek. Want veel beter kan het niet worden, zou je haast denken.

2021

2021

4 januari 2021, 11:41

2021. Een nieuw jaar. Dit keer is de term “nieuw” anders geladen. Want normaalgesproken weten we best wel zo’n beetje wat het nieuwe jaar in petto heeft. Maar dit jaar is het anders.

Moe van ZOOM?

Moe van ZOOM?

4 december 2020, 12:58
Zoom of andere videogesprekken die je hele werkdag in beslag nemen. We kennen het inmiddels allemaal. Ondanks dat we al een maand of 9 aan het videobellen zijn, geven veel werknemers aan niet helemaal happy te zijn met deze vorm van communiceren...
LEAN Opleiding

LEAN Opleiding

5 oktober 2020, 11:05

Alle interne HOBIJ medewerkers zullen opgeleid worden tot Lean Yellow Belt, waarmee de basistechnieken van Lean in de praktijk toegepast kunnen worden en deelgenomen kan worden aan verbeterprojecten.