Humor

Humor

8 april 2021, 14:33
Zout. Het is een van de vijf smaken, naast zoet, zuur, bitter en umami (hartig). In de winkel vind je onder andere keukenzout, zeezout, strooizout en smeltzout. Je hebt daarnaast ook korrels zout, en daar willen we het in dit stuk kort over hebben. Want het is wel eens lekker om jezelf met een flinke korrel zout te nemen.
Loyaal

Loyaal

3 maart 2021, 15:38
Loyaliteit is een waardevol sentiment binnen elke groep mensen. Zowel privé als ook zakelijk. Het komt voort uit het gevoel ergens bij te horen; een sportclub, de hobbyclub maar natuurlijk ook de familie. Mensen zijn en blijven kuddedieren en voor een bedrijf is het dan ook zaak om die kudde te creëren.
Sociaal

Sociaal

2 februari 2021, 14:12

Kernwaarden. Waarden die de kern aangeven van iets, iemand of een organisatie. Het DNA als je wilt. Het bepaalt wie en wat je bent. Zoals een vogel die vliegt; het beestje kan misschien beter of sneller gaan vliegen, maar het zal niet gaan zwemmen.

Bij HOBIJ kennen we 6 kernwaarden en één daarvan is Sociaal.

Goed werkgever schap

Goed werkgever schap

19 januari 2021, 12:06

Goed werkgeverschap. Iets van waaruit we bij HOBIJ al heel lang opereren. Het zit in ons DNA. Is dat typisch en uniek? Nou ja, dat we er naar handelen wel. Dat het onderdeel van onze organisatie uitmaakt eigenlijk niet.

DOELGERICHT

DOELGERICHT

12 januari 2021, 15:46
Doelgericht is één van onze 6 kernwaarden. Een mooie, al zeg ik het zelf. En zeker in de maand januari een toepasselijke. Want wie stelt er nou geen doelen in januari?