Ambitie

Ambitie

Gepubliceerd: 4 mei 2021, 9:57

Mooi woord, ambitie. Het duidt op van alles, en het wordt vaak in een adem genoemd met inspiratie. Toch is er een verschil.

Inspiratie komt vanuit je hart - het is waarom je iets wilt doen. Ambitie is meer ratio - het duidt op wat je gaat doen. Het is vooral planmatig. Komt ambitie dan voort uit inspiratie? Ja, dat kan. Maar andersom kan ook. Je kunt dusdanig gedreven zijn in je activiteiten dat op een gegeven ogenblik je jezelf inspireert tot een nieuwe of een volgende stap. Dat is hoe je momentum creëert en daar kun je vervolgens prachtig op voortborduren zodat je acties uitgroeien tot datgene wat je voor ogen hebt. Bij HOBIJ zit juist dat in het DNA. Never Stop Growing is ons motto en dat komt tot uiting omdat ambitie een kernwaarde is.

Toen in 1995 twee vrienden HOBIJ startten was die ambitie er. Maar niet alleen om een goed geoliede machine neer te zetten. Nee, ook om een team te bouwen waarmee je de zaak draaiende houd. Die twee elementen zijn key voor een succesvolle groei ambitie. Dat hebben we bij HOBIJ goed gedaan en onze flexwerkers, klanten en uiteraard onze eigen mensen merken dat. Er is continu aandacht voor groei en ontwikkeling. Dat is waar we voor gaan en staan. We willen geen keuzes maken en daar mee concessies doen om “dit of dat” te doen. We willen werken aan teambuilding, vaardigheidsverfijning, organisatie, sales, marketing en bouwen aan het systeem. We willen alles tegelijk. Waarom? Omdat dit onze Why ondersteunt - het centraal stellen van de flexkracht en om zijn/haar werk -en leefsituatie te optimaliseren. Dat is onze bron van inspiratie zodat we uiteindelijk ons doel bereiken om gezien te worden als de meest inspirerende flexwerkgever in de branche. Hoe we dat doen? Door ambitieus te zijn, te blijven en te handelen.

We willen geen keuzes maken en daar mee concessies doen om “dit of dat” te doen. We willen alles tegelijk.