Passie

Passie

Gepubliceerd: 15 juni 2021, 9:55

Passie. Een mooi woord. En vaak gebruikt. Soms toch ook wel in een ietwat vage context. “Volg je passie” of “Wij zoeken gepassioneerde collega’s”. Wat betekent dat nu eigenlijk? En natuurlijk hebben we daar wel een beeld bij, maar kunnen we er ook iets mee? Is hetgeen dat we willen doen ook uitvoerbaar? Met andere woorden, is jouw droom je passie of juist datgene waar je dagelijks mee bezig bent en daarmee resultaten behaald. Met andere woorden, is passie het startpunt of een resultaat van actie?

Interessante vraag. Het antwoord gaat al gauw twee kanten op. Sowieso in de richting van in hoeverre iets realiseerbaar is. Je ziet passie hoe dan ook terug in de combinatie van een lange termijn wens en de fun van praktische, korte termijn acties.

Wij geloven dat praktische uitvoerbaarheid iemands passie voedt. Realiteitszin én weten waarom je iets doet en waar het toe leidt, voeden jouw passie. Daarom is onze Why zo belangrijk voor ons. Het is het vertrekpunt van al onze activiteiten en daarmee onze Poolster. Wij stellen flexwerkers centraal en bouwen daar onze business omheen. En iedereen bij HOBIJ, vanuit welke rol dan ook, heeft dit in het vizier en draagt daar aan bij. Die duidelijkheid zorgt voor een praktische invulling van jobs die vervolgens met passie worden ingevuld. Want natuurlijk verandert de situatie dagelijks, zeker in onze markt. Maar omdat wij helder hebben waar we heen willen is die aanpassing part of the game. Het is de realiteit van iedere dag en daar varen wij wel bij.

De passie die wij hebben voor wat wij kunnen betekenen voor anderen ontgrendelt dus het vermogen om ons aan te passen. Daar zijn wij goed in en met die flexibiliteit helpen wij anderen, flexkrachten én bedrijven, om resultaten te behalen. Hoe mooi is dat!

Wij geloven dat praktische uitvoerbaarheid iemands passie voedt. Realiteitszin én weten waarom je iets doet en waar het toe leidt, voeden jouw passie.