Banner Never stop growing

Sligro Food Group en HOBIJ continueren samenwerking

25-02

Ook de komende 3 jaar zal HOBIJ de inzet van uitzendkrachten voor Sligro Food Group verzorgen. Na een uitvoerig tendertraject hebben beide partijen de overeenkomst ondertekend, waarmee de samenwerking opnieuw is geformaliseerd.

Op diverse locaties verspreid door het land worden uitzendkrachten ingezet in de logistieke en productieprocessen, vooral op de distributie- en bezorgcentra en binnen de productiebedrijven van Sligro Food Group.

 Sligro signing.jpeg

Match tussen Sligro en HOBIJ

Nick van Sante, HR directeur Sligro Food Group Nederland: “Na een omvangrijk tendertraject, waarbij een groot aantal partijen de mogelijkheid kreeg om op onze marktvraag te offreren, hebben we wederom gekozen voor een driejarige overeenkomst met HOBIJ. HOBIJ is onze “main supplier” en neemt ongeveer 80% van onze inleen voor haar rekening. De reden voor onze keuze? Er is een match tussen Sligro en HOBIJ. Niet alleen op het vlak van cultuur, HOBIJ heeft in dit selectietraject bewezen een sterke visie te hebben op de markt en onze samenwerking. Daarnaast is HOBIJ bereid en in staat om, samen met ons, verder te investeren in het optimaliseren van de businesscase. In een uitdagende arbeidsmarktsituatie is HOBIJ daarnaast in staat om de juiste mensen te vinden.

 

Sligro Food Group: Marktleider in Foodservice

Sligro Food Group is marktleider op het gebied van foodservice in Nederland. Met een landelijk netwerk van 50 zelfbedieningsgroothandels en  8 bezorggroothandels, bedient Sligro bedrijfsrestaurants, horeca- en recreatiebedrijven, cateraars, grootverbruikers, pompshops, midden- en kleinbedrijf, retailbedrijven en de institutionele markt. Daarnaast beschikt Sligro over eigen productiebedrijven voor specialistische convenienceproducten zoals vis, patisserie- en traiteurproducten en is men ook actief op de Belgische markt.

 

HOBIJ - Pioneers at work

HOBIJ is dé specialist in het werven en uitzenden van flexibele arbeidskrachten uit Europa. De focus ligt op drie branches: Food(industrie), Logistiek en Techniek. HOBIJ onderscheidt zich door de zorg voor haar uitzendkrachten. Deze zorg gaat verder dan een goede baan met een net salaris; HOBIJ regelt ook het vervoer van A tot Z, goede huisvesting en biedt flexwerkers kansen tot ontwikkeling en groei, onder andere in haar eigen education centre. De koers die het bedrijf uitstippelde, heeft geleid tot meerdere successen. Sinds 2012 wordt HOBIJ jaarlijks bekroond met de titel Best Managed Company. In 2014 is het uitzendbureau als eerste in Nederland uitgeroepen tot Best Workplace voor uitzendkrachten. Afgelopen twee jaar behaalde HOBIJ de titel FD gazelle waarmee er erkenning was voor de snelle groei in de laatste jaren. 

Deel deze pagina via
Mail of print deze pagina Print pagina