Banner Never stop growing

HOBIJ neemt prijs “Best Managed Company 2012” in ontvangst

Op 29 juni vond in Hilversum het symposium en aansluitend het gala plaats van het Best Managed Company programma van Deloitte. De bedrijven die zich dit jaar hadden gekwalificeerd, waren uitgenodigd om het symposium en het gala bij te wonen. Eén van de winnaars is het Brabantse HOBIJ, dat zich volgens de jury heeft onderscheiden op het gebied van goed werkgeverschap richting flexwerkers, innovatie en duurzaamheid, financieel beleid, operational excellence en transparantie als ook medezeggenschap.

Wilfred Genee
De prijsuitreiking vond plaats in de studio van Voetbal International waar presentator Wilfred Genee het certificaat ‘Best Managed Company 2012’ uitreikte aan HOBIJ-Directeur Han van Horen. Laatstgenoemde was bijzonder in zijn nopjes met de prijs: “Het is een mooie bevestiging dat we met HOBIJ een aantal jaren geleden de juiste weg zijn ingeslagen,” aldus een glunderende Van Horen. “We hebben een behoorlijke transitie achter de rug, waarbij we onze focus hebben verlegd naar onze huidige dienstverlening op het gebied van internationale arbeidsbemiddeling. Op dit vlak worden we in Nederland steeds meer gezien als dé expert. We willen dat onze klanten en flexcollega’s de beste ambassadeurs zijn van het door ons gevoerde beleid, maar deze prijs is ook een mooie erkenning.”

Gala
’s Avonds werden bijna 400 gasten gefêteerd op een gala met optredens van onder andere Candy Dulfer. Een spetterend feest volgde waarin het thema ‘Discover the Power of the Best’ de rode draad vormde. Tijdens het feest, dat ditmaal extra feestelijk was vanwege het vijfjarig jubileum, werden de winnaars andermaal gehuldigd.

Veghel, 5 juli 2012.

Deel deze pagina via
Mail of print deze pagina Print pagina