Banner Never stop growing

HOBIJ Pioneers nemen BMC award in ontvangst

17-02

Begin deze maand maakte Deloitte bekend dat HOBIJ voor de vijfde keer is bekroond tot Best Managed Company. Gisteren waren enkele HOBIJ Pioneers aanwezig bij de feestelijke uitreiking om gezamenlijk de award in ontvangst te nemen.

Best Managed Companies

Elk jaar zoekt Deloitte naar de best geleide bedrijven binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf. In het Best Managed Companies programma richt Deloitte zich op ondernemingen met een omzet van minimaal vijfentwintig miljoen euro, die financieel gezond zijn en een aandeelhoudend of zelfstandig bevoegd management hebben.

Pioneers at Work

Deze ondernemingen worden in staat geacht om in de toekomst bestand te zijn tegen technologische veranderingen die invloed hebben op het businessmodel. HOBIJ ziet deze veranderingen als een kans en blijft innoveren.

“De afgelopen jaren kende HOBIJ een explosieve groei in zowel omzet, flexkrachten als personeelsbestand. HOBIJ anticipeert op turbulente ontwikkelingen in de sterk veranderende arbeidsmarkt. Met de uiteengezette strategie richting 2020 gaan wij steeds verder in het leveren van flexibiliteit, waarbij we  o.a. robots inzetten en voorop lopen in vernieuwende flex-oplossingen.”, aldus Han van Horen, CEO van HOBIJ.

De nieuwe payoff van HOBIJ, die een half jaar geleden is geïntroduceerd, geeft goed weer waar de organisatie en haar medewerkers voor staan: Pioneers at Work! Zij zijn ‘pioniers aan het werk’ en vooral ook ‘pioniers in het domein arbeid’. 

Foto's van de feestelijke avond:

foto1BMC

foto2BMC

foto3BMC

Deel deze pagina via
Mail of print deze pagina Print pagina