Banner Never stop growing

Uitbreiding directie, CFO André Aalders

17-07

De directie van HOBIJ ‘Pioneers at Work’ is uitgebreid met André Aalders. Hij vervult de functie van CFO en is verantwoordelijk voor de afdelingen en aandachtsgebieden Finance, Backoffice, Frontoffice, Compliancy, Procesverbetering, Inkoop, ICT en Facilitair. André Aalders vormt sinds 1 juni samen met CEO Han van Horen de directie.

André Aalders (56) is een ervaren financial. Zijn roots liggen in Friesland, waar hij onder meer werkzaam was bij accountantskantoor EY. Ook was hij financieel directeur bij Van der Velde BV. Door de overname van Van der Velde door Sligro Food Group is André naar Veghel verhuisd, waar hij jarenlang als hoofd financiën de rechterhand was van CFO Huub van Rozendaal. In deze functie gaf hij leiding aan circa zestig medewerkers.

Andre Aalders CB

Relevante ervaring

CEO Han van Horen is blij met Aalders’ komst. “Onze groei in de laatste jaren vraagt om een verdere versterking van onze organisatie”, stelt hij. “Bovendien hebben we stevige ambities, vooral op het gebied van IT en procesinrichting. Mede door onze inzet op customer intimacy – oftewel dicht bij de klant staan – hebben we een stevige groei doorgemaakt. De volgende stap is een meer procesgerichte werkwijze, zodat we nog efficiënter gaan opereren.” Om de juiste CFO aan te trekken is een uitgebreide procedure doorlopen. “We hebben veel goede kandidaten gesproken. André sprong eruit door zijn ervaring, kennis en kunde. Met zijn NIVRA-opleiding, accountancyexpertise en de ruime ervaring in diverse leidinggevende financeposities binnen het bedrijfsleven, voldeed hij uitstekend aan het vooraf geschetste profiel. André heeft een prima trackrecord als het gaat om het inrichten van processen. Als snelgroeiende organisatie kunnen wij daar ons voordeel mee doen.”

Inspelen op verdere groei

Voor André Aalders is HOBIJ een nieuwe uitdaging, na eerdere lange dienstverbanden. “Eind januari sprak ik Han voor het eerst. Toen we de ambities en uitdagingen bespraken, werd ik direct enthousiast. Half mei was de kogel door de kerk en op 1 juni ben ik gestart. Ik ben enorm blij met deze kans en ik verheug me erop om met het team van HOBIJ de nodige stappen te zetten en het bedrijf klaar te maken voor verdere groei.” Aalders geeft aan dat het goede gevoel alleen maar sterker is geworden sinds zijn start begin juni. “Er is een uitgebreid inwerkprogramma voor me gemaakt en de ontvangst binnen de organisatie is professioneel en hartelijk. Er wordt momenteel veel geïnvesteerd in de ontwikkeling van mensen, systemen en processen en ik ga hier met veel energie aan bijdragen!”

Operationeel directeur

Om het directieteam compleet te maken, wordt er binnenkort nog een COO aangetrokken. Deze functie is vrijgekomen na het vertrek van Lianne Struik eerder dit jaar. Voor de invulling hiervan worden momenteel gesprekken gevoerd.

 

Deel deze pagina via
Mail of print deze pagina Print pagina