Over HOBIJ

Why

Bij HOBIJ vinden we dat iedereen recht heeft op een vol en rijk leven. Wij geloven dat happy mensen samen een betere wereld maken. Dat is de reden dat wij flexkrachten de kans bieden om een toekomst te bouwen, door ze werk en eventueel een onderkomen te bieden. Want zeg nou zelf; als je als werkgever iemand contracteert, neem je toch ook verantwoordelijkheden op je? Daarom doen wij, daar waar we maar kunnen, onze uiterste best om goed voor deze mensen te zorgen.

Kernwaarden

Loyaal

HOBIJ is als een familie. Of je nu intern bij HOBIJ werkt. Klant of leverancier bent. Of als flexwerker via ons aan de slag gaat. We zorgen ervoor dat je altijd merkt én voelt dat je er echt bij hoort.

Ambitie

Ambitie is fundamenteel voor HOBIJ. Mensen zijn namelijk net als planten; als we ons voeden dan blijven we groeien. Daarom helpen we je waar we kunnen met je ontwikkeling. 

Sociaal

“A happy flex worker makes a better world”. Met dit motto stellen wij bij HOBIJ de flexwerker centraal. Dit is een belangrijke basisvoorwaarde van waaruit wij bouwen. En ook van onze klanten en leveranciers verwachten wij diezelfde mindset.

Doelgericht

Je kan van zoveel zaken meer krijgen dan je al hebt, behalve van tijd. Vandaar dat we altijd doelgericht en met een no-nonsense mentaliteit te werk gaan. Resultaatgericht ook, want tijd is - zoals het gezegde gaat - geld. Maar… tijd is óók voorspoed en geluk. Laten we dat vooral niet vergeten.

Humor

Ja, we zijn loyaal, sociaal, doelgericht en ambitieus. Maar we verliezen ook zeker de lol van het spel niet uit het oog! Humor relativeert en maakt de onderlinge band hecht. Toch mag humor nooit en te nimmer ten koste van een ander gaan.

Passie

Wij zien dat mensen die doen waar ze goed in zijn, dát ook graag doen, dat leuk vinden. Dat wat mensen leuk vinden, doen ze gepassioneerd. Belangrijk dus, vinden wij, dat we de juiste mensen in de juiste rol plaatsen.

Never stop growing

Our mission is to build futures that matter.

Groei staat bij ons centraal. Wij stimuleren onze flexkrachten om het beste uit zichzelf te halen. Wij ondersteunen de persoonlijke groei van jouw personeel en de groeiambities van je bedrijf.

Social

    Contact

    Vragen over het inhuren van (internationaal) personeel of een van onze vacatures? 

    Neem contact met ons op!