Certificeringen

Wij vinden het belangrijk dat de personeelsoplossingen die wij aan opdrachtgevers bieden van de hoogste kwaliteit zijn. Verder werken we er voortdurend hard aan om een betrouwbare en betrokken werkgever te zijn én te blijven voor jouw flexwerkers. Hieronder lees je hoe wij dit doen.

ABU

Wij zijn aangesloten bij de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU). Als ABU-lid moeten we voldoen aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van onder andere veiligheid, gedragsregels, arbeidsvoorwaarden en afdracht van sociale premies en belastingen. Daardoor weet je zeker dat je voor jouw personeelswerving met een betrouwbare partij in zee gaat.
De website van ABU »
 

Best Managed Company (gold member)

Al jaren op rij is HOBIJ benoemd tot Best Managed Company. Daarmee horen we tot de best geleide bedrijven van Nederland. 
De website van Deloitte »


Stichting Normering Flexwonen

Met het predicaat van Stichting Normering Flexwonen laten we zien dat we goed en verantwoord omgaan met de huisvesting van onze uitzendkrachten. En dat deze huisvesting aan alle gestelde eisen voldoet. De huisvestingsnormen zijn vastgelegd in de ABU-cao voor Uitzendkrachten en de NBBU-cao voor Uitzendkrachten.
De website van SNF »
 

FD Gazelle

De titel FD Gazelle dragen wij vanwege de snelle groei in de afgelopen jaren en de financiële gezondheid van onze organisatie. FD Gazellen groeien sneller dan de markt vanwege hun scherpe strategie. Het succes van HOBIJ komt dan ook voort uit de koers die de afgelopen jaren is uitgestippeld. 
De website van FD »
 

SNA-keurmerk

Wij beschikken over het SNA-keurmerk NEN 4400-1. Met dit keurmerk laten wij zien dat we een fatsoenlijke werkgever zijn en kiezen voor eerlijke concurrentie. Zaken doen met HOBIJ op basis van deze criteria betekent dat je als inlener van elke aansprakelijkheid bent gevrijwaard.
Download hier de folder van de Belastingdienst.
 

VCU

Met het VCU-certificaat onderstrepen wij dat de veiligheid en gezondheid van jouw flexwerkers bij ons voorop staat. Het veiligheidsbeheersysteem binnen onze Business Unit Techniek voldoet aan alle VCU-eisen. En we lichten onze flexwerkers goed voor over veilig en gezond werken, begeleiden ze in hun werk en zorgen dat ze over alle noodzakelijke veiligheidsmaterialen beschikken.
De website van VCU »
 

EURES

Met trots draagt HOBIJ het EURES lidmaatschap. HOBIJ heeft door het Eures lidmaatschap toegang tot de cv-databank. Dit geeft ons een voorsprong in de markt. We zijn altijd op de hoogte van actuele arbeidsmarktinformatie in de EU. Door de samenwerking met Eures is HOBIJ in staat om nieuwe wervingskanalen te onderzoeken. En kunnen we gebruikmaken van de kennis en expertise van EURES. 
De website over EURES »
 

FAIR PRODUCE

Fair Produce certificeert ondernemingen die in Nederland zijn gevestigd en bedrijfsmatig betrokken zijn bij de teelt, de oogst, het verpakken, het bewerken of verwerken van of bij de (groot)handel in paddenstoelen van Nederlandse herkomst en die het keurmerk Fair Produce wensen te verkrijgen of hebben verkregen. Bureau Cicero verklaart dat het telen, oogsten en verhandelen van paddenstoelen van HOBIJ te Veghel wordt uitgevoerd door werknemers die eerlijk behandeld worden conform de eisen die gesteld zijn in het certificatieschema.
De website van Fair Produce »