Diensten

Laat je organisatie groeien

HOBIJ is gespecialiseerd in werving en selectie van gekwalificeerd en gemotiveerd personeel. In de sectoren techniek, logistiek en (food)industrie. We denken proactief met onze opdrachtgevers mee over de invulling van hun personeelsbehoefte op de lange termijn.
 
Groei staat bij ons centraal. Ons motto is ook niet voor niets ‘Never Stop Growing’. We stimuleren onze flexkrachten het beste uit zichzelf te halen. Zo ondersteunen we de persoonlijke groei van je personeel én de groeiambities van jouw bedrijf.
 
De kracht van HOBIJ ligt in goed werkgeverschap. Wij zijn een betrokken werkgever voor onze flexkrachten. En een betrouwbare partner voor jouw organisatie die alle werkgeversverplichtingen overneemt.
 
Ik wil groeien
Neem contact met mij op
 

Onze flexkrachten staan altijd op #1

Als we nadenken over hoe wij onze dienstverlening kunnen verbeteren, beginnen we bij het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten. En dat doen we door onze eigen flexwerkers centraal te stellen. Dat klinkt misschien wat dubieus, maar het werkt echt. Wij stellen de flexwerker namelijk centraal in alles wat wij doen. Omdat wij geloven dat een happy flexwerker simpelweg meer bijdraagt. Wij bieden flexwerkers de kans om een toekomst te bouwen. Door ze werk en een onderkomen te bieden.
 
Praktisch gezien betekent dit dat wij onze flexwerkers gelukkig denken te maken door ze dat te laten doen waar ze goed in zijn. We plaatsen onze flexwerkers in een positie waar hun kennis en kunde volledig tot hun recht komt. Het is daarom belangrijk dat we goed kijken naar welke rollen er specifiek ingevuld moeten gaan worden. En welke competenties daarvoor nodig zijn. Als we dit inzichtelijk hebben, kijken we wie van onze flexwerkers hier het meest geschikt voor is. Voldoen ze aan alle functie-eisen? Als het antwoord ‘nee’ is, scholen we de flexkracht bij. Het resultaat? Flexwerkers die direct productief aan de slag kunnen gaan.
 
Plaats een vacature  Contact met HOBIJ