MAG lassen

Opleidingsplan MAG lassen Niveau 1 & 2 (4 WEKEN per niveau)

De opleiding MAG lassen Niveau  1 & 2 richt zich op het ‘goed uitvoeren’ van het booglassen door middel van het MAG lasproces met producten van staal. Tijdens en na de MAG opleiding moeten de leerlingen de vaardigheden en werkzaamhede zelfstandig uit kunnen voeren aan de hand van de tekeningen en werkinstructies uitgegeven door het NIL.

OPLEIDING
Voor de opleiding MAG lassen niveau 1 & 2 bij HOBIJ word gebruik gemaakt van staal met een dikte van 5 t/m 10. Na ongeveer 4 weken gaat men op voor het examen theorie en praktijk MAG lassen niveau 1 of 2.

VOOR WIE
De opleiding is bestemd voor mensen die bekend zijn met het MAG lasproces en bij voorkeur al eens MAG gelast hebben. Deze mensen gaan dan MAG niveau 2 volgen. Uiteraard is deze opleiding ook voor mensen die nog helemaal niks of weinig weten van het MAG lasproces. Deze mensen beginnen met MAG niveau 1.

INHOUD
Deze opleiding bestaat voor 80% uit praktijk lessen en voor 20% uit theorie lessen. De lessen zullen worden gegeven in onze NSG Academy in Veghel. De praktijk zal zich gaan richten op 5 t/m 10 mm dik staal en een doorlassing van v-naden. Dit gebeurd in diverse lasposities zoals PA, PB, PF. De theorie zal zich gaan richten op materialen, aanduidingen en algemene kennis.

STUDIEMATERIAAAL
Voor de MAG las opleiding zullen theorie boeken beschikbaar worden gesteld. De te leren stof komt uit de NIL boeken. De te lassen werkstukken en oefenmaterialen zullen in de Never Stop Growing Academy gelast worden. 

MAG NIL niveau 1 & 2

  • Duur: 120 uur per niveau
  • Prijs: € 2.965

Vereist: beheersing van de Nederlandse of Engelse taal.

 

Meld je hier aan

Straat, huisnummer, postcode and woonplaats