Never stop growing

MAKE SOME MONEY!

Vakantie Jobs
Een nieuwe game console? Een vakantie in Lloret de Mar? Eindelijk je rijbewijs halen? Bloemen voor mama? Wat de reden ook is, een vakantie job via HOBIJ maakt het mogelijk. Check hier beneden de toffe jobs die we voor je hebben en vul je bankrekening! Oh, en mocht je een paar maten of vriendinnen bij ons aandragen die ook een baan voor de vakantie zoeken, dan verdien je op ieder uur dat zij via HOBIJ werken nog eens extra! Mooi toch? Samen werken, goed geld verdienen en dan doen waar je zin in hebt! Klinkt als muziek in je oren. Dus spread the word and hustle away!
 
Over HOBIJ
HOBIJ Is een uitzendbureau in de markt voor internationale arbeidsbemiddeling. Dat betekent dat we met 150 collega’s, verdeeld over vier landen, iedere dag zo’n 3000 flexkrachten uitzenden in Nederland. Kom je het team versterken? Check dan snel de toffe summer jobs hier beneden!

CHECK HIER de actuele SUMMER JOBS

   

Zo maar een paar HOBIJ-ers

De HOBIJ collega's. De mensen die ervoor zorgen dat jij met plezier naar je werk gaat. Daar doen we tenminste ons uiterste best voor. Hierbij een aantal gezichten uit het team dat elke dag met enthousiasme werkt aan groei. Voor onze opdrachtgevers, maar vooral voor onze flexkrachten.