Never stop growing

Werken bij Hobij

HOBIJ Is een uitzendbureau in de markt voor internationale arbeidsbemiddeling. Dat betekent dat we met 150 collega’s, verdeeld over vier landen, iedere dag zo’n 3000 flexkrachten uitzenden in Nederland. Dat doen we al 25 jaar vanuit het hoofdkantoor in het gezellige Brabantse Veghel.
 
We zijn een leuke club mensen die van aanpakken houden. We werken dus hard, houden van een lolletje en zijn erg mensgericht. Dat is zo, omdat we bij HOBIJ vinden dat iedereen recht heeft op een vol en rijk leven. Wij geloven dat happy mensen samen een betere wereld maken. Dat is de reden dat wij flexkrachten de kans bieden om een toekomst te bouwen, door ze werk en eventueel een onderkomen te bieden. Want zeg nou zelf; als je als werkgever iemand contracteert, neem je toch ook verantwoordelijkheden op je? Daarom doen wij, daar waar we maar kunnen, onze uiterste best om goed voor deze mensen te zorgen.”

Vacatures

   

Zo maar een paar HOBIJ-ers

Jouw collega’s. De mensen die ervoor zorgen dat jij met plezier naar je werk gaat. Daar doen we tenminste ons uiterste best voor. Hierbij een aantal gezichten uit het team dat elke dag met enthousiasme werkt aan groei. Voor onze opdrachtgevers, maar vooral voor onze flexkrachten.