Implementatie projectteam Ingram

Implementatie projectteam Ingram

Vakgebied: Logistiek & Industrie
Status: In progress

Bij Ingram in Waalwijk plannen ze zelf hun flexbehoefte. En als er dan nog gaten zitten, vult HOBIJ die aan met onze in-house vestiging. Die gaten worden groter naarmate het jaar vordert.  Want aan het einde van het jaar schalen wij in nauwe samenwerking met het Ingram flexbureaus op van zo’n 200 flexkrachten naar meer dan 500.
 
Het succes hiervan staat of valt met het implementatieplan dat wij goed voorbereiden, zodat de juiste flexwerker op de juiste plek op het juiste moment geplaatst wordt. HOBIJ is hierin succesvol, omdat wij met een vast en stabiel team ter plaatse onze flexwerkers begeleiden. Dit begint bij de betrokkenheid van onze in-house managers. Wij geven nieuwe flexwerkers een warm welkom en de aandacht die ze verdienen. De uren worden eerlijk verdeeld.
 
Het in-house team is iedere dag aanwezig en 24/7 bereikbaar, zodat flexwerkers precies weten waar en bij wie ze moeten zijn wanneer er iets speelt. Die geruststelling is goud waard. Dat blijkt onder meer uit de toename van de mond-tot-mondreclame; gelukkige HOBIJ-flexwerkers delen hun ervaringen met collega flexwerkers. En dat leidt er weer toe dat steeds meer flexwerkers van andere bureaus bij ons in-house kantoor binnenlopen om te informeren naar de mogelijkheden om via HOBIJ aan de slag te gaan.