WELKOM werkgevers

In een wereld waar alles sneller lijkt te gaan en sollicitanten steeds meer eisen stellen, moet je als ondernemend Nederland enorm je best blijven doen om het hoofd boven water te houden. Je wilt continuïteit waarborgen met een vaste club medewerkers. Tegelijkertijd wil je ook pieken en rustige momenten zo goed mogelijk managen. Je hebt dus behoefte aan flexibel personeel.  Maar je weet ook dat je op dat gebied vaak een hoog verloop en verzuim hebt. Dus, hoe en waar kun je nou wel goede én gekwalificeerde mensen vinden die passen bij jouw bedrijfscultuur?
 
HOBIJ speelt in op die behoefte. Wij zijn namelijk het bureau dat écht weet wat er op hrm-gebied nodig is voor bedrijven om hun flexschil goed in te richten. Valse beloftes maken we niet. We bieden gewoon de juiste ondersteuning als het gaat om het leveren van uitstekende (tijdelijke) arbeidskrachten. Uit Nederland en Europa. Dat doen wij voor 150 bedrijven waar wij dagelijks zo'n 3000 flexkrachten aan het werk hebben. En mocht blijken dat er een opleidingsbehoefte is, dan organiseren wij dat zelf in onze eigen NSG Academy.

Afspraak maken Plaats een vacature

In welk vakgebied jouw bedrijf ook actief is, HOBIJ heeft altijd een passende oplossing.

Kernwaarden

Loyaal

HOBIJ is als een familie. Of je nu intern bij HOBIJ werkt. Klant of leverancier bent. Of als flexwerker via ons aan de slag gaat. We zorgen ervoor dat je altijd merkt én voelt dat je er echt bij hoort.

Ambitie

Ambitie is fundamenteel voor HOBIJ. Mensen zijn namelijk net als planten; als je niet groeit, sterf je langzaam af. En dat laatste stellen we natuurlijk graag nog even uit. Daarom helpen we je waar we kunnen met je ontwikkeling.

Sociaal

“A happy flex worker makes a better world”. Met dit motto stellen wij bij HOBIJ de flexwerker centraal. Dit is een belangrijke basisvoorwaarde van waaruit wij bouwen. En ook van onze klanten en leveranciers verwachten wij diezelfde mindset.

Doelgericht

Je kan van zoveel zaken meer krijgen dan je al hebt, behalve van tijd. Vandaar dat we altijd doelgericht en met een no-nonsense mentaliteit te werk gaan. Resultaatgericht ook, want tijd is - zoals het gezegde gaat - geld. Maar… tijd is óók voorspoed en geluk. Laten we dat vooral niet vergeten.

Humor

Ja, we zijn loyaal, sociaal, doelgericht en ambitieus. Maar we verliezen ook zeker de lol van het spel niet uit het oog! Humor relativeert en maakt de onderlinge band hecht. Toch mag humor nooit en te nimmer ten koste van een ander gaan.

Passie

Wij zien dat mensen die doen waar ze goed in zijn, dát ook graag doen, dat leuk vinden. Dat wat mensen leuk vinden, doen ze gepassioneerd. Belangrijk dus, vinden wij, dat we de juiste mensen in de juiste rol plaatsen.

Why

Bij HOBIJ vinden we dat iedereen recht heeft op een vol en rijk leven. Wij geloven dat happy mensen samen een betere wereld maken. Dat is de reden dat wij flexwerkers de kans bieden om een toekomst te bouwen, door ze werk en een onderkomen te bieden. Want zeg nou zelf; als je als werkgever iemand contracteert, neem je toch ook verantwoordelijkheden op je? Daarom doen wij, daar waar we maar kunnen, onze uiterste best om goed voor deze mensen te zorgen.

Uitgelichte projecten

Implementatie projectteam Ingram

Implementatie projectteam Ingram

Logistiek & Industrie

Gewoonlijk hebben wij via ons in-housekantoor bij Ingram in Waalwijk 150 man aan het werk. Maar op piekmomenten moeten we opschalen naar 500 man. Een flinke uitdaging die ons speciaal ingerichte projectteam in goede banen leidt.

Woningbouw projecten Tautus

Woningbouw projecten Tautus

Techniek
Voor diverse woningbouwprojecten rondom het Friese Leeuwarden heeft HOBIJ een groep elektromonteurs uitgezonden om gedurende een jaar zonnepanelen op daken te installeren.