SAMEN WERKEN AAN SAMENWERKEN

Een flexschil goed inrichten om zodoende groei en productiviteit zeker te stellen; daar zijn bedrijven naar op zoek. Dit is iets waar HOBIJ zich al meer dan 25 jaar op focust. Het is waar we goed in zijn en waar we ondernemers optimaal mee kunnen helpen. Want wanneer wij de flexschil managen, kunnen zij zich op hun core business richten. 
 

WAT DOET HOBIJ?


Het begint allemaal met het goed zorgen voor onze mensen. Bij ons staat de flexwerker ├ęcht centraal. HOBIJ flexwerkers zijn daardoor super happy. En happy betekent dat ze langer blijven. Bovendien zijn deze flexwerkers veel productiever. En het mooie is dat die hogere productiviteit natuurlijk leidt tot een beter resultaat bij onze klanten.

WAAR STAAT HOBIJ VOOR?


Wij willen dus graag samen werken aan samenwerken; want zoals Johan Cruyff al zei, "Alleen kun je niks, en met z'n allen kun je alles!"
 

WELKE KLANTEN ZOEKT HOBIJ?


Past dit bij jouw bedrijfsfilosofie en denk je dat wij een bijdrage kunnen leveren aan de inrichting van jouw flexschil? Maak dan een afspraak  via dit formulier.
 

Flexwerk optimaliseren


Maak een afspraak met onze Sales Manager Jamie Verhagen voor een goed gesprek over hoe wij flexwerk in jouw organisatie optimaal voor je kunnen laten werken. 

Bel Jamie Verhagen op 06 14 68 44 13 of maak een afspraak via dit formulier.
 
WHITEPAPER


De coronacrisis heeft een enorme impact op onze maatschappij als geheel en heeft daarmee ook gevolgen voor de arbeidsmarkt.

In deze whitepaper brengen we deze gevolgen in kaart en blikken we vooruit naar welke ontwikkelingen we in 2022 nog kunnen verwachten.

Wat zeggen enkele flexkrachten?
 
Emilie verhagen
"Ik voel me als een vis in het water tussen mijn fijne collega's. Gelukkig maar, want samen moet je de klus wel klaren natuurlijk. Ook ben ik superblij met mijn flexmanager die volledig achter mij staat en mij ondersteunt".


David Olah
"Ik ben nog nooit een bureau zoals HOBIJ tegengekomen. Het heeft mijn leven echt veranderd. Ik kan mijn moeder in Slowakije financieel ondersteunen en ik voel me als een echte man die voor zijn familie kan zorgen".
 

HOBIJ in cijfers

  • 3000 flexkrachten per dag aan de slag
  • 180 HOBIJ Peugeots 108 op de weg
  • 63 eigen huisvestingslocaties
  • Vestigingen in 4 Europese landen
  • 125 HOBIJ medewerkers
  • Actief sinds 1995

Waarom inlenen bij HOBIJ?

1. De focus op flexkrachten boost productiviteit en resultaat.

2. HOBIJ biedt vertrouwen, kwalitieit en groei vanuit goed werkgeverschap.

3. Wij zijn persoonlijk, professioneel en via korte lijnen beschikbaar.