Zoek je logistiek of industrieel personeel?

Een van de vakgebieden waar HOBIJ sterk is vertegenwoordigt is Logistiek en Industrie. Ook hier waarborgen we continuïteit van onze opdrachtgevers door een sterke flexschil te realiseren met zowel Nederlandse alsook EU flexkrachten. Hierdoor ben je als ondernemer gegarandeerd van een productie capaciteit volgens jouw planning en mogelijkheden. HOBIJ ondersteunt je hierbij op volledig op hrm gebied. En als opleiden nodig is, draaien we daar ook onze handen niet voor om.

Afspraak maken Plaats een vacature

Uitgelichte projecten

Implementatie projectteam Ingram

Implementatie projectteam Ingram

Logistiek & Industrie

Gewoonlijk hebben wij via ons in-housekantoor bij Ingram in Waalwijk 150 man aan het werk. Maar op piekmomenten moeten we opschalen naar 500 man. Een flinke uitdaging die ons speciaal ingerichte projectteam in goede banen leidt.

Modexpress

Modexpress

Logistiek & Industrie
De samenwerking met Modexpress is een mooi voorbeeld van een goede synergy tussen de opdrachtgever en HOBIJ. We ontvangen namelijk veel positieve reacties van flexwerkers over de werksfeer en kansen die geboden worden. We kennen elkaar door en door en vinden zo het juiste personeel dat matcht op cultuur én drive.

Never stop growing

Uitgelichte artikelen

Tortelduifjes op het werk

Tortelduifjes op het werk

16 februari 2021, 14:51

Afgelopen zondag was het natuurlijk Valentijnsdag en gisteren hadden we het er zo over hoeveel werk-romances er zijn ontstaan gedurende de jaren heen. En dan hebben we het niet over mensen die elkaar op het HOBIJ hoofdkantoor leuk zijn gaan vinden, maar juist flexkrachten die, na soms heel wat omzwervingen, uiteindelijk in Nederland de liefde van hun leven hebben gevonden. En als je het dan hebt over goed werkgeverschap, is dit een leuke insteek. Want veel beter kan het niet worden, zou je haast denken.

Sociaal

Sociaal

2 februari 2021, 14:12

Kernwaarden. Waarden die de kern aangeven van iets, iemand of een organisatie. Het DNA als je wilt. Het bepaalt wie en wat je bent. Zoals een vogel die vliegt; het beestje kan misschien beter of sneller gaan vliegen, maar het zal niet gaan zwemmen.

Bij HOBIJ kennen we 6 kernwaarden en één daarvan is Sociaal.

Recruiter

Neem contact met ons op

Wij vinden het beste logistieke en industriële personeel voor jouw organisatie. Benieuwd naar onze dienstverlening of werkwijze? Neem dan contact met ons op. Dat kan via het contactformulier of door een belverzoek in te sturen. Onze accountmanagers techniek nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Bij jou óf bij ons op kantoor.