Werken bij Danish Crown

kom bij de hobij familie

HOBIJ is een Nederlands uitzendbureau gericht op de Nederlandse en internationale arbeidsmarkt. Dagelijks zijn zo'n 3000 flexwerkers via ons in Nederland aan het werk. Bij HOBIJ vinden we dat iedereen recht heeft op een vol en rijk leven. Wij geloven dat blije mensen samen een betere wereld maken. Als je als flexwerker via ons aan de slag gaat dan zorgen wij ervoor dat je altijd merkt én voelt dat je er echt bij hoort.  


Een fijne werkomgeving

Lijkt het jou leuk om in de grootste bacon fabriek van Europa te werken in een hard werkende, hechte en bovenal motiverende team? Dan ben je bij Danish Crown aan het goede adres. Het leukste is dat je in een vriendelijke omgeving en in een multi culturele omgeving komt te werken waarbij je  gehoord, gerespecteerd en ge-challanged wordt om het beste uit jezelf te halen.
 
Typisch Danish Crown:

  • Er is altijd een aanspreekpunt ( shift leader / hoofd shift leader ) op de werkvloer aanwezig om alle vragen te beantwoorden.
  • Je hebt een flexibele planning met gemiddeld 36 uur per werk. In het hoogseizoen zal de kans groot zijn dat je meer uren zal werken.
  • Veel diversiteit in het werk. Een goede roulatie op de afdelingen vinden wij belangrijk. Hierdoor zal je beter in  je werk worden en zal je alle ins en outs van het bedrijf leren kennen.
  • Doorgroeimogelijkheden binnen een groeiend familie bedrijf.