Op zoek naar talent? 

Bij ons staat de flexwerker écht centraal. HOBIJ flexwerkers zijn daardoor superblij. En dat betekent dat ze lang blijven en optimaal presteren.

Een flexschil goed inrichten om groei en productiviteit te realiseren, doen wij al meer dan 25 jaar. Het is waar we goed in zijn én waar we ondernemers graag mee helpen. 

Voordat wij flexkrachten gaan werven, zorgen we dat we precies weten wat de behoeftes van de klant zijn en wat de flexkrachten kunnen verwachten. Door persoonlijk contact en korte lijnen met flexwerkers én onze klanten kunnen we de beste matches maken.
 
 
 
FACTS:
 • 3.000 flexwerkers dagelijks in logistiek, productie en techniek;
 • Gemiddelde verblijfsduur van 47 weken 
 • Onze flexkrachten waarderen ons met een 8,1 in het Flexkrachttevredenheidsonderzoek
 • Minder dan 2% ziekteverzuim
 • 63 gecertificeerde huisvestinglocaties door het hele land, in eigen beheer;
Flexibiliteit


Een flexibele schil is belangrijk om te kunnen groeien en in te spelen op marktontwikkelingen. Wij adviseren graag over inzet van flexwerkers  daar en wanneer ze echt nodig zijn. 

Aandacht


Indien gewenst werken onze jobcoaches op locatie en zijn ze het aanspreekpunt voor flexkrachten. Zo weten we wat er speelt, zorgen we ervoor dat processen soepel verlopen en onze flexwerkers happy blijven.

Groei


Never stop growing is ons motto. We investeren graag in onze mensen. In onze eigen academie leiden we onze flexwerkers op tot bijvoorbeeld heftruckchauffeur of lasser.

WERVING

Samen stellen wij een functieprofiel op voor iedere vacature. Op basis hiervan creëren we op maat gemaakt beeldmateriaal om de juiste kandidaten in Europa te enthousiasmeren. Hierbij houden we rekening met de culturele verschillen binnen de wervingsgebieden. Potentiële kandidaten krijgen zo een goed en realistisch beeld over waar ze gaan werken en wat ze gaan doen. Hiermee vinden we snel enthousiaste kandidaten waar onze recruiters mee in gesprek kunnen gaan. En zorgen we ervoor dat verwachtingen overeenkomen met de praktijk. 

Wervingsvideo Vetipak Veghel

 

Wij zorgen goed voor onze mensen omdat we ons verantwoordelijk voelen voor hen. Na een warm welkom regelen wij naast de standaard zaken als een zorgverzekering en BSN nummer (indien nodig) ook:

 • Passend vervoer van en naar het werk;
 • Huisvesting (indien nodig) met 24 uur beheer;
 • Een vaste HOBIJ contactpersoon voor allerhande vragen
Optioneel:
 • Begeleiding op het werk door jobcoaches
 • Een opleiding in de HOBIJ Academy indien gewenst
 • Een taalcursus indien gewenst
Wervingsgebied


 
Wij werken samen met:
 


 
Meer weten?

Welke uitdaging er ook ligt wij denken graag mee! Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op. Liever zelf contact opnemen? Bel 0413 870025.