Werven van kandidaten uit Zuid-Europa

De Nederlandse arbeidsmarkt staat voor een uitdaging - het vinden van geschikt personeel wordt steeds lastiger. Maar wij omarmen uitdagingen. Naast onze succesvolle werving in Oost-Europa, hebben we onze horizon verbreed naar Zuid-Europa.
 

Waarom Zuid-Europese Talenten?
Al meer dan 25 jaar werven we met succes flexwerkers uit Oost-Europa. Nu, met een jaar ervaring in Zuid-Europa, hebben we honderden flexwerkers uit Spanje, Portugal, Kroatië en Italië bij onze klanten geïntroduceerd.

In Zuid-Europa worden vooral jongeren geconfronteerd met beperkte kansen. Bij HOBIJ bieden we hen niet alleen werk en huisvesting, maar ook een nieuw perspectief en hoop op een betere toekomst.

Belangrijk is dat Zuid-Europeanen vaak Engels beheersen, wat een vlotte communicatie binnen je organisatie garandeert.

Hoe wij Zuid-Europeanen aantrekken
Het aantrekken van buitenlands talent kan lastig zijn, maar niet voor ons. Met ruime ervaring en uitgebreide netwerken in Zuid-Europa vinden wij kandidaten die perfect bij jouw behoeften passen. We hebben zowel remote recruiters als lokale kantoren.

Tips:

  1. Communiceer in de eigen taal voor vertrouwen en duidelijkheid.
  2. Benadruk de voordelen en doorgroeimogelijkheden van werken in Nederland.
  3. Neem de tijd om eventuele zorgen van kandidaten weg te nemen.

Schakel HOBIJ in als uitzendbureau
Klaar om aan de slag te gaan met flexwerkers uit Zuid-Europa? Wij vereenvoudigen het proces: van het regelen van administratieve zaken, zoals planning en huisvesting, tot het volledig richten op hun professionele bijdrage aan jouw organisatie.

Laat je gegevens achter
Liever zelf contact opnemen? Bel 0413-870025.